Görüş Bildir
Haberler
Yeni Transfer İstanbul'da

Yeni Transfer İstanbul'da

Fatih
13.01.2014 - 19:31

Yeni Trasnfer İstanbul'da

Bursaspor'un anlaşma sağladığı Brezilya'nın Esporte Clube Vitoria takımında forma giyen Brezilyalı Renato Caja İstanbul'a geldi.

Pablo Martin Batalla'nın takımdan ayrılmasının sonra 10 numara arayışlarına başlayan Bursaspor'un anlaşma sağladığı Brezilya'nın Esporte Clube Vitoria takımında forma giyen Brezilyalı Renato Caja İstanbul'a geldi.

Lufthansa Hava Yolları'na ait bir uçakla Frankfurt'tan İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcu Renato Caja, Atatürk Havalimanı'nda Bursaspor'un ikinci başkanı Rıdvan Şen tarafından karşılandı. Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu Renato Caja, 'Transferim için düşünme ve analiz etme zamanım oldu. Türkiye'nin çok güçlü bir ligi olduğunu, çok yarışmacı takımların bulunduğunu, Bursaspor'un da çok güçlü bir takım olduğunu biliyordum. Kendim için de, Bursaspor için de iyi olacağını düşündüm ve geldim' diye konuştu.

'BATALLA'YI DUYDUM'

Basın mensuplarının, sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılarak ülkesi Arjantin'e dönen Pablo Martin Batalla'yı tanıyıp tanımadığına dair sorduğu soru üzerine Brezilyalı futbolcu, 'Kendisini duydum, görüntülerini izledim ama ben kendimi kimse ile kıyaslamak istemiyorum. Onun bir stili vardı, benim farklı bir stilim var. Gün geçtikçe de bunu göstereceğim. Taraftarlar da benim kim olduğumu görecek' dedi.

Kaynak: http://spor.gazetevatan.com/haber/yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın