Görüş Bildir
Haberler
Yeni Nesil Playstation İçin Kablosuz Kulaklık

Yeni Nesil Playstation İçin Kablosuz Kulaklık

Webtekno
04.02.2014 - 22:58 Son Güncelleme: 04.02.2014 - 23:53

Bugün yapılan açıklamada Sony, PS4'e 7.1 surround kulaklık desteği getirecek ve eski Pulse/Pulse Elite kulaklıkların PS4'te çalışmasını sağlayacak olan 1.60 yazılım güncellemesini duyurdu. Basın bültenine göre bu güncelleme gecenin ilerleyen saatlerinde indirilebilir olacak.

Ayrıca, yeni bir kablosuz kulaklık resmi olarak duyuruldu. Geçtiğimiz hafta perakende satış sitelerinde sızan 'Gold Wireless Headset' bu ayın başlarında 99 dolara satışa sunulacak.

'Gold Wireless Headset' PS4, PS3 ve PC'yle kablosuz olarak çalışabiliyor ve 3.5mm ses kablosu sayesinde PS Vita ve pek çok mobil cihazla da çalışabiliyor. Pil ömrünün ise 8 saatlik aralıksız oynanışa yettiği belirtiliyor. 

Yeni kulaklıkla birlikte bir de uygulama geliyor ve bu uygulama da geliştiricilerin oyunlarıyla birlikte kullanılmak üzere ayarladıkları ses modlarını içeriyor. Uygulama da bu ay içinde PlayStation Store'da olacak ve Pulse Elite model kulaklıklarla da çalışacak. Sony'nin açıklamasına göre Infamous: Second Son bu uygulamayı destekleyen ilk oyunlardan olacak. 

Fotoğraflar için tıklayın!

Kaynak: http://galeri.webtekno.com/sony/plays...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın