Görüş Bildir
Haberler
Yeni iWatch Konsepti Beğeni Topladı

Yeni iWatch Konsepti Beğeni Topladı

Batuhan
26.01.2014 - 11:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni iWatch Konsepti Beğeni Topladı

Apple'ın akıllı saatine yönelik konsept çalışmalar gelmeye devam ediyor. Todd Hamilton adlı tasarımcının revize ettiği çalışma internet kullanıcıları tarafından beğenildi.

Apple'ın dedikodulara konu olan akıllı saatine yönelik yeni konseptçalışmalar gelmeye devam ediyor. iWatch olarak anılan ürüne yönelik son tasarım ise internette oldukça beğeni topladı. Amerikalı arayüz tasarımcısıTodd Hamilton imzalı çalışma, daha önce yayımlanmış bir başka konseptinrevize edilmiş hali.

Kendi kişisel blogunda paylaştığı tasarımın çıkış noktasını okuyuculara aktaran Hamilton, birkaç ay önce Thomas Bogner'ın blogunda Nike Fuelband ve iPhone'un bir araya getirildiği iWatch konseptini gördüğünü ve bu tasarımı elden geçirdiğini belirtiyor.

Revize Edilmiş Konsept

Todd Hamilton kendi konseptine ilham veren ilk tasarımı çok beğendiğini ancak kullanımı olanaksız kılan oryantasyon hatası nedeniyle revize ettiğini sözlerine ekliyor. Cihazın gerçek bir Apple ürününe benzemesi için oldukça ayrıntılı çalışan tasarımcı, konseptin ilk çizimlerini de iPad üzerinde gerçekleştirmiş.

Eğimli ekranı tasarımın odağına oturtan HamiltonApple'ın minimalistçizgisini mümkün olduğunca tutturmayı başarmış. Klasik saatlere benzer biçimde saatin sol kısmına fiziksel bir tuş ekleyen tasarımcı, bu tuşuniOS'un klasik ana menü tuşu olarak tasarladığını belirtiyor.

Sadece 3 Fiziksel Tuş

Sağ tarafta ise kolay bir şekilde ses açma ve kapama için iki tuş bulunuyor. Bunun dışında fiziksel bir tuş içermeyen tasarıma iOS 7'nin çizgileri son derece başarılı bir şekilde adapte edilmiş. Sirimüziktelefon,ana ekrankilit ekranı ve fitness uygulaması ile gelen konsept, kaydırma hareketleri ve uygulamalar arasındaki animasyonlu geçişlerle zenginleştirilmiş.

Bakalım Apple ve Johny IveTodd Hamilton'un internet kullanıcıları tarafından beğenilen konseptinden etkilenecek mi?

Kaynak: http://shiftdelete.net/yeni-iwatch-ko...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın