Görüş Bildir
Haberler
Yeni Citroën C1, Cenevre Otomobil Fuarı'nda

Yeni Citroën C1, Cenevre Otomobil Fuarı'nda

Otokatalog
28.02.2014 - 16:51 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 17:15

Yeni Citroën C1, Cenevre Otomobil Fuarı'nda

Daha fazla tasarım ve daha fazla konforu, kullanışlı teknolojiler ve akılcı bütçelerle otomobil severlere sunmayı amaçlayan Citroën’in yeni yaklaşımının son ürünü Yeni Citroën C1, 84.Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda benzersiz özelliklerini ortaya koyuyor. Mirror Screen teknolojisi ile otomobil içi mobil iletişimde yeni bir çağ başlatacak olan Yeni Citroën C1, akıllı cep telefonlarının sahip olduğu tüm uygulamaların ön konsolunda bulunan 7’’ lik dokunmatik tablet ekran üzerinden de kullanılabilmesini sağlayarak iletişimi kesintisiz kılıyor.

Bulunduğu sınıfta görülmemiş; anahtarsız giriş ve çalıştırma , geri görüş kamerası ve yokuş kalkış desteği gibi teknolojik özellikleri benzersiz tasarım detayları ve verimli motorlar ile birleştiren Yeni Citroën C1 , standartları belirleyen yeni nesil şehir otomobili kavramını tekrar oluşturuyor.

Airscape versiyonu ile ilk kez üstünü açacak olan Yeni Citroën C1, 3 ve 5 kapılı seçenekleri ile Cenevre Fuarı’nın ardından satışa çıkacak. Yeni Citroën C1’in İsviçre’de gerçekleşen Cenevre Otomobil Fuarı’nın şerefine özel olarak hazırlanan Yeni Citroën C1 Swiss&Me konsept versiyonu da fuarda sergilenecek.

Kaynak: http://www.otokatalog.com/haber/yeni-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın