Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Enstrümana Benziyorsun?

etiket Yatakta Hangi Enstrümana Benziyorsun?

afrodizyak etkili biber salçası
12.11.2016 - 20:22 Son Güncelleme: 12.11.2016 - 21:11

Yatakta sanatsal bir performans sergileyenlere özel test sizlerle. Haydi başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen hangi cinsten hoşlandığını öğrenerek teste başlayalım.

2. Bir kadın iç çamaşırı seç.

3. Şimdi bir de erkek iç çamaşırı seç.

4. Hangi müzik türü sana daha uygun?

5. Hangisinde sevişmeyi daha çok istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki aşağıdaki yiyeceklerden hangisini daha çok seversin?

7. En son ne zaman konsere gittin?

8. Son olarak yabancı biriyle sevgili olmak istesen nereli birini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Klarnet!

Klarnet!

Sen yatakta klarnete benziyorsun. Seni üflemeyi bilenin ellerinde sen de buna karşılık veriyor ve ortaya harika bir resital çıkartıyorsun. Seni üflemeyi bilmeyen biriyse ses bile çıkartamıyor senden. Yani kısaca doğru ellerde inanılmaz performanslar gösterebiliyorsun. Ama sadece doğru ellerde.

Zurna!

Zurna!

Sen yatakta zurnaya benziyorsun. Zurna nasıl tiz sesiyle atak bir enstrümansa sen de yatakta oldukça atak bir portre çiziyorsun. Devamlı ön plandasın. Seni tutabilene aşk olsun. Bir anda alıp başını gidebiliyorsun. Bu yüzden biraz kendini frenlesen iyi olabilir. Ne de olsa kontrolsüz güç güç değildir.

Davul!

Davul!

Sen yatakta davula benziyorsun. Çok fazla gürültülü ve sert bir enstrüman olduğu düşünülse de davul aslında ritmi düzenlediği için çok çok önemli bir role sahip. İşte sen de ilk bakışta sert gibi görünsen de aslında ritmi bulmaktaki ustalığınla vazgeçilmez hale geliyorsun. Senin tercih edilme sebebin kesinlikle şov değil. Senin tercih edilme sebebin kesinlikle ihtiyaç. Herkese senin gibi biri lazım.

Keman!

Keman!

Sen yatakta kemana benziyorsun. Bazılarına senin tarzın hoş gelmese de bu işten anlayanlar ve gerçekten bilenler sana hayranlar. Unutma ki sen orkestranın en önemli enstrümanısın. Her zaman da göz önündesin. Dolayısıyla  en ufak bir hatada hemen göze batıyorsun. O yüzden ciddiyetinden ödün vermemeli ve ona göre davranmalısın. Ancak işini düzgün yaptığında emin ol ki ortalık bir peri masalına dönüşüyor. Haydi sana kolay gelsin.

Gitar!

Gitar!

Sen yatakta gitara benziyorsun. Oldukça farklı tarzınla oldukça farklı ihtiyaçlara çok ama çok rahat bir şekilde cevap verebilme gibi bir özelliğin var. Kısacası her telden çalabiliyorsun. Amatörden profesyoneline herkes seninle birlikte eşsiz bir keyif yaşıyor.

Piyano!

Piyano!

Sen yatakta piyanoya benziyorsun. Kibar, centilmen ve eşsiz. Tek başına resitaller yaratabilen birisin. Sadece ustaların sahip olabileceği özelliklerin hepsi senin üzerinde toplanmış durumda. Sen bu işin kitabını yazmışsın diyebiliriz. Bu konuda her zaman zirvede her zaman en iyilerin arasındasın. Tebrikler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
132
87
54
35
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgür

Yatakta Hangi Super Kahramansin? Yatakta Hangi Cizgi Film Karakterisin? Yatakta Hangi Hayvan Gibisin? Ve bunun gibi bir kac tane test daha. onedio yeter ... Devamını Gör

Xoxo

Düşünsenize bundan 100 yıl sonra falan bu site hala var ve torununuzun çocuğu 'bakalım eskiden insanlar nelerle uğraşıyormuş' diye düşünüp bu gönderileri inc... Devamını Gör

BwK

ben bunu yayınlayan arkadasları anlayabiliyorum zaten muhtemelen onedionun editörlerinin ortak kullandıgı fake bir hesap bu "afrodizyak etkili biber salçası"... Devamını Gör