Görüş Bildir
Haberler
Yatak Odanıza İlginç Komidin Fikirleri

Yatak Odanıza İlginç Komidin Fikirleri

Onedio Medya
20.01.2014 - 02:22 Son Güncelleme: 20.01.2014 - 12:37

Yatak Odanıza İlginç Komidin Fikirleri

Özgün tasarımlar akıllı çözümler için kullanıldığında ayrı bir değere sahip oluyor. Bazen gördüğünüz bir örnek aklınıza hiç gelmeyecek bir uygulamanın anahtarı olabilir. Yatak odanız için de ilginç ve farklı uygulamalar geliştirebilirsiniz. Yatak odanızda komidin gibi mobilyaların yerine daha yaratıcı ve şaşırtıcı eşyalar kullanmanız mümkün.

Nedir bu eşyalar ya da hangi eşyaları kullanmalıyız sorusuna cevap olarak birkaç örnek paylaşıyoruz. Aslında yatak odanızda ilginç komidin fikirleri çok kolay bulunabilecek eşyalardan oluşuyor. Örneğin bir tahta pazar sandığı, tahta bir kutu yerde ya da duvara monte edilerek kullanılabilir.

İlginç malzemeler arasında ilk örnekte de göreceğiniz gibi bateri yatağınızın başucunda dekorasyonunuza büyük katkı sağlayacaktır. Farklı uygulamalar arasında salıncak fikri çok fazla uygulama bulamasa da hoşunuza gittiyse denemekten kaçınmayın. Eski sandalye ve tabureler de yatağınızın başucunda kendilerine yer bulabilirler.

Yatak odası komidinlerinin yerine kullanacağınız sayısız örnek arasında aklınıza hiç gelmeyecek metal çöp bidonlarından, ahşap eski merdivenlere kadar her şey bulunuyor. Örnekler arasında göreceğiniz gibi büyük bir porselen tabağı alt kısmında duvara sabitleyerek baş ucunuzda dekoratif bir köşe oluşturabilirsiniz.

Eski bavullar ile yapılan dekorasyon uygulamaları çok geniş alanlara ulaşıyor. Siz de bavulları üst üste dizerek kendiniz için bir komidin yapabilirsiniz. Aynı uygulamanın bir benzerini de eski sandıklarla yapabilirsiniz. Bavullar ve sandıklar aynı zamanda yatak odanızda artı olarak fazladan bir depolama alanı oluşturacaklardır.

Komidin alternatifi olarak en çok kullanılanlar arasında ilk sırada elbette kitaplar geliyor. Kitapları ve ansiklopedileri cilt cilt üstüste yığarak evde herşeyi yapabilirsiniz. Eski ofis dolapları da komidinler yerine rahatlıkla kullanılabilirler. Komidin fikirleri için örnekleri inceleyerek kendi evinize, yatak odanıza en uygun eşyayı seçebilirsiniz. imlemeler deniz manzqra duvar dekorasyonlari, salon mobilyaları ingiliz tarzi,

Kaynak: http://www.dekorasyoncini.com/yatak-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın