Görüş Bildir
Haberler
World Of Warcraft'ta Irklar Değişiyor

World Of Warcraft'ta Irklar Değişiyor

Pchocasi
26.06.2014 - 20:35 Son Güncelleme: 26.06.2014 - 21:23

World Of Warcraft'ta Irklar Değişiyor

Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında gösterilen World Of Warcraft’ta karakter yenilemeleri başladı. Oyunda gerçekleştiren yeniliklerin detayları haberimizde.

Oyun içerisinde gerçekleştirilen yeni grafikler ile eski grafikleri karşılaştırdığımızda daha net görüntüler ve daha gerçekçi karakterler ortaya çıkıyor. Yenilemeler sadece insan ırkı için geçerli olmadığı gibi, diğer tüm karakterler için yenileme çalışmaları çoktan başladı.

Açıkçası oyun içinde yapılan bu yenilikler oyunu daha gerçekçi kılmaya yetebiliyor. Karakterlerin yüz hareketlerine baktığımızda eski versiyona göre gülümsemeler, mimik hareketleri ve vücut yapıları çok daha belirgin olmuş durumda.

YENİLEMELERİN AMACI NE ?

World Of Warcraft oyuncuları için güncellemelerin tam olarak ne zaman biteceği belli değil. Çalışmalar bittikten sonra oyuna güncelleme gelerek yeni karakterler ve grafikler yüklenmeye başlanacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğumuz League Of Legends cephesinde de bir yenileme çalışmaları mevcuttu.

Oyunlarda yapılan yenilikler kullanıcıları oyuna daha fazla bağlanmak ve daha çekicilik kazandırmak amacı ile yapıldığını hatırlatmamızda fayda var. Her iki oyununda yakından takipçisiyiz, ilerleyen zamanlarda daha detaylı olarak konuya netlik getireceğiz.

Pchocasi - Faruk YILMAZ

Kaynak: http://www.pchocasi.com/world-of-warc...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın