Görüş Bildir
Haberler
WordPress 4.1 Güncellemesi Çıktı

WordPress 4.1 Güncellemesi Çıktı

ATKN
19.12.2014 - 12:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

WordPress, ünlü Jazz sanatçısı Dinah Washington anısına 'Dinah' kod adlı WordPress 4.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncellemeyle beraber Twenty Fifteen teması da eklendi.

İnternet deneyimine son yılların en olumlu etkisi olan WordPress, insanlara hem kolay blog sayfaları oluşturma yeteneği kazandırdı, hem de WordPress'in gelişmiş alt yapısı sayesinde ortaya çok profesyonel sitelerin çıkmasının da önünü açtı.

Eskisi gibi bir site yapmak artık WordPress sayesinde çok yüksek iş gücü ve maaliyet gerektirmiyor.

WordPress 4.1 Dinah

İrili ufaklı güncellemelerle kendini sürekli diri tutan WordPress, Dinah kod adlı yeni 4.1 güncellemesini duyurdu. WordPress, ünlü Jazz sanatçısı Dinah Washington anısına 'Dinah' kod adlı WordPress 4.1 güncellemesini yayınladı.

Yeni güncellemeyle, her yıl yeni bir tema çıkarma geleneğini de bozmayan WordPress, Twenty Fifteen temasını da yayınladı.

Google'ın yeni fontu 990'u destekleyen Twenty Fifteen teması, oldukça şık ve bir o kadar da sade görünüme sahip.

WordPress 4.1 ile Distraction Free özelliği

WordPress 4.1 güncellemesi ile birlikte gelen bir diğer özellik ise yazı yazarken dikkatinizin dağılmasını engelleyen Distraction Free adlı özellik.

Bu özelliği aktif hale getirirseniz, yazı yazmaya başladığınız anda admin panelinde etrafta bulunan ve yazarların dikkatini dağıtabilecek tüm etmenler ortadan kalkıyor. Sadece yazı yazılan alan ve onunla ilgili araçlar görünür durumda oluyor.

Vine videoları destekleniyor

Yeni güncelleme ile birlikte ufak değişiklikler de geliyor. Yazılara doğrudan gömülü olarak çıkarılabilecek Vine videoları, yeni dil seçenekleri ve istediğinizden yerden hesap oturumunuzu kapatabilmenizi sağlayan özellikler var.

Wordpress 4.1 Dinah güncellemesinin resmi duyurusuna buradan ulaşabilir, daha da ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/wordpress-41-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0