Görüş Bildir
Haberler
Webo Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Webo Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Fatih
31.08.2014 - 23:57

Webo Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Karabükspor'u 3-2 ile geçtiği maçta galibiyet golünü atan Pierre Webo açıklamalar yaparken milli takımı bıraktığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Karabükspor'u 3-2 ile geçtiği maçta galibiyet golünü atan Pierre Webo açıklamalarda bulundu.

Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Kadlec'in yerine oyuna giren Webo kendisine gelen övgülere, 'Arkadaşlarımızla birlikte bu 3 puanı aldık sezona galibiyetle başlamamız gerekiyordu ve öyle oldu' şeklinde cevap verdi.

3 kişinin arasından golünü atan Kamerunlu golcü konuyla ilgili, ' Tamamen antrenmanların meyvesi. Bu tarz pozisyonlar çalışmalar yapıyorum. En iyi şekilde devam etmemiz gerekiyor. Takıma galibiyeti getiren golü attığım için mutluyum' sözlerini kullandı

Gol yollarında önemli oyunculara sahip olduklarını kaydeden Webo, '3 tane uluslararası seviyede oyuncu var. Sahada olan 3 oyuncu da iyi performanslar ortaya koyuyor. Ben daha çok kulübedeyim ama oynayanların üzerinde baskı oluşturmak için daha çok çalışmalıyım, daha çok dakika almalıyım. Hep birlikte iyi bir performans sergiliyoruz' dedi.

Daha sonda basın mensuplarına konuşan futbolcu, ' Milli takımı bırakıyorum. Artık sadece Fenerbahçe'nin oyuncusuyum' açıklamasını yaptı ve Afrika Kupası'na gitmeyeceğini belirtmiş oldu

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın