Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Arena'ya Çevrecilik Ödülü

Vodafone Arena'ya Çevrecilik Ödülü

Fatih
10.12.2014 - 19:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vodafone Arena'ya Çevrecilik Ödülü

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'ya çevreci olma özelliğinden dolayı 'Kurumsal Sosyal Sorumluluk Katkı Ödülü'verildi.

Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (KSSD) tarafından düzenlenen 'Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümleri Pazaryeri 2014' etkinliği çerçevesinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Türkiye'nin ilk çevreci stadı olacak Vodafone Arena, bu özelliğinden dolayı ödüle layık görülürken, ödülü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman aldı.

Orman, yaptığı konuşmada siyah-beyazlı kulübü ödüle layık görenlere teşekkür ederek, 'Beşiktaş ailesi olarak kurumsal manada önemli yatırımlar içindeyiz. Spora, insana, tesislere ve sosyal sorumluluk projelerine yatırım yapıyoruz. Bu ödülü almamızı sağlayan çevreye yaptığımız yatırımlar. Vodafone Arena'nın akıllı ve yeşil stat olması için diğer yapımı devam eden statlara göre 15-16 milyon dolar daha fazla para harcıyoruz. Stadın çevreci olması için hassasiyet gösteriyoruz' ifadelerini kullandı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/vodafon...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın