Görüş Bildir
Haberler
Velvet Assasin İnceleme

Velvet Assasin İnceleme

Arda Eğridere
04.07.2014 - 22:44 Son Güncelleme: 04.07.2014 - 22:47

Velvet Assasin İnceleme

“Velvet Assassin” i anlatmadan önce ufak bir giriş detayı sunmak istiyoruz. Oyun dünyasında “İkinci Dünya Savaşı”nı konu alan oyunlar bir hayli fazlacadır. Bu pek çok oyun severin sıkılmasına neden olmuştur. Öyle ki; “2. Dünya Savaşı” dediğinizde “Aman ağabey bizden uzak dursun” gibi tepkilerle karşılaşıyoruz. Sanırım bu konuda da haklılar. Ancak “Call of Duty” serisi ile birlikte bittiğini sandıkları bu savaş dönemi oyunlarının bir yenisi daha doğmuştur artık. Ve bu yeni ve farklı oyuna göre savaş henüz bitmemiştir. Aslında savaş alanlarının gerisinde farklı bir savaş verilmektedir.

14 Nisan 2009 tarihinde oyun severler ile buluşan “Velvet Assassin” de “İkinci Dünya Savaşı” sıralarını konu alıyor. Fakat bu sefer savaş alanlarını değil daha da ilerisinde; henüz sivillerin yaşadığı terk edilmemiş şehirlerde yaşanan bir direnişi konu alıyor. Nazilerin acımasız hapishanelerine götürüyor bizleri. “Violette Summer” adındaki oyun kahramanımız ile Alman birliklerine karşı savaş veren bir MI6 ajanın rolü üstleniyoruz. Savaş alanlarında sağa sola koşuşturmaktan öte, gölgelerle sıkı dost olduğumuz bir oyunun içindeyiz artık. Oyun kahramanımız “Violette Summer”ın ismi gerçek hayatta o dönemlerde Naziler tarafından yakalanıp idam edilen “Violette Szabo” adındaki bir ajandan esinlenilerek oluşturulmuştur. Oyunun senaryosu konusunda Szabo’nun hikâyesi üzerinde yapılan birkaç değişiklikle sonuca varılmış. Ancak olaylar ve bu olayların yaşandığı mekânların çoğu gerçeklerinden esinlenilerek tasarlanmıştır.

Oyunumuz hakkında son bir anekdot ise kahramanımızın elinde bulunan sınırlı sayıdaki morfini aldığında zamanın yavaş akması ve suikastları için gereğinden fazla cesaretli olması sağlanmaktadır. Oyunun belirli noktalarında morfin bulmak mümkün yada seviyemizi geliştirerek kullanılan morfinin etki süresini arttırabiliriz. Bizde sizler gibi oyunu dört gözle bekliyoruz. Umarız hevesleri kursaklarında bırakmaz…

Herkese iyi eğlenceler…

Kaynak: http://teknoblogcum.tk/anasayfa/velve...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın