Görüş Bildir
Haberler
Vazgeçilmez Mücevher Pırlantanın Her Çeşidinden Her Bütçeye Uygun Modellerini Sıraladık!

Vazgeçilmez Mücevher Pırlantanın Her Çeşidinden Her Bütçeye Uygun Modellerini Sıraladık!

Pırlanta Merkezim Nedir?

Pırlanta Merkezim Nedir?

İstanbul Kapalıçarşı’da pırlanta satıcılarının caddesi olan Nuruosmaniye’de yer alan Pırlanta Merkezim isminin hakkını sonuna kadar taşıyor. Burası gerçekten pırlantanın merkezi olan bir yer. Pırlanta Merkezim, Türkiye’nin en kapsamlı üretim merkezinde ürünleri üretiyor ve sertifikalatıyor. Web sitesinde bulunan tüm mücevherler, Kapalıçarşı'da bu işe yıllarını vermiş emekçi ustalarımız tarafından özenli bir şekilde üretilmektedir. Ustalar tarafından titizlik ve özenle üretiliyor, farklı kalite kontrollerinden geçtikten sonra müşterilerine gönderim sağlıyor. Pırlanta merkezimin tüm ürünleri sertifikalı ve mücevher kutusu ile en estetik şekilde gönderiliyor.

Pırlanta Merkezim'in müşteriler tarafından vazgeçilmez olmasının sebepleri saymakla bitmez ama biz size neden tercih sebebi olduğundan birazcık bahsedelim. Pırlanta Merkezim'in sağladığı kolaylıklar o kadar fazla ki bir kere alışveriş yaptınız mı bir daha vazgeçmeniz mümkün olmuyor. Satın aldığınız üründe 'şurası şöyle olsun', 'ölçüsü böyle olsun' diyebileceğiniz tüm değişiklikleri ücretsiz olarak yaptırabiliyorsunuz. Sadece müşterilerini daha da memnun etmek için çabalayan Pırlanta Merkezim'de değişiklik yaptırma imkânınız ömür boyu bakidir. Aynı zamanda ürünlerdeki işçiliğe üst düzeyde bir güven var. Buradan aldığınız her ürüne ömür boyu bakım garantisi veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pırlanta Çeşitleri

Pırlanta Çeşitleri

Bu kısımda sizlere pırlantanın teknik bilgilerinden biraz bahsetmek isteriz. Pırlantalar yüksek ısı ve basınç altında oluşurlar. Bu oluşum sırasında diğer elementlerin zerreleri de pırlantaların atom yapısına dâhil olabilir. Bu şekilde ortaya bir renk çeşitliliği doğar. Pırlanta yüzük, kolye gibi mücevherler renksize ne kadar yakın olduğuna bakar sınıflandırma işlemi yapılır.  En nadir bulunan ve en beyaz olanlar D, E, F, G olarak bilinir. Ancak pırlantaların büyük çoğunluğu H-L renkleri arasında olur. M rengi ve altındakilerin ise gözle görülen sarımtırak bir renk tonu vardır. Bir de çok nadir renklerde bulunan pırlantalar vardır. Bunlar, kırmızı, pembe, mavi, sarı gibi belirgin renklere sahip olan ender bulunan taşlardır. Pırlanta Merkezim çoğunlukla H ya da I rengini kullanmaktadır. Çünkü bu renkler hiçbir açıdan değerini kaybetmez ve her daim alış fiyatına yakın bir değerden satılabilir. Tüm ürünlere pirlantamerkezim.com adresi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Pırlantalar kadınları benzersiz bir şekilde süslerken aynı zamanda onlara eşsiz bir zariflik katar. Kadınların asla vazgeçemeyeceği bu mücevherlerin her biri kadınlar kadar değerli olmasa da güzelliklerine güzellik katar.

Pırlanta Yüzükler

Pırlanta yüzüğe evet demeyecek bir kadın olduğunu düşünemiyoruz bile. Şaka bir yana bu yüzükler aşkın sembolü olarak bilinse de içeriğindeki çeşitlikleriyle sadece aşk temasına ait değildir. Pırlanta Merkezim 8, 14 ve 18 ayar olmak üzere çeşitli altın ayarlarında pırlanta yüzük üretimini yapabiliyor. Ayrıca tüm yüzükler, zengin karat aralığına sahiptir. Pırlanta merkezim güvencesi ve kalitesiyle her cebe uygun pırlanta yüzük çeşitlerinden içiniz rahat bir şekilde ürün satın alabilirsiniz. Büyüleneceğiniz pırlanta yüzük çeşitlerimizi ve fiyatlarını maddeleyelim.

  • Pırlanta Tektaş Yüzük

  • Pırlanta Beştaş Yüzük

  • Pırlanta Tamtur Yüzük

  • Pırlanta Yarımtur Yüzük

  • Pırlanta Fantezi Yüzük

  • Pırlanta Safir Yüzük

  • Pırlanta Trend Yüzük

  • Pırlanta Yakut Yüzük

  • Pırlanta Zümrüt Yüzük

  • Pırlanta Renkli Yüzük

Pırlanta Yüzük Fiyatları

  • 0.10 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük - %30 İndirimli -  2.937 ₺

  • 0.06 Karat Pırlanta Baget Yüzük  - %40 İndirimli -  2.112  ₺

Pırlanta Kolyeler

İhtiyacı olmasa da zarif ve her zaman şık olmayı ilke edinen bir kadının gözünden pırlanta kolye olmazsa olmaz aksesuarlardan biridir. Özellikle de bu aksesuar değerli taşlar ve ziynetlerden oluşturulmuşsa boyunlara tatlı bir bahar rüzgârı etkisi yaratır. En yaratıcı ve en cazip tasarımların bulunduğu koleksiyonlarımızla herkesin aklını başından aldığımızı biliyoruz. Nefes kesici detayların yer aldığı zengin kolye çeşitlerimizle pek çok tarza hitap ediyoruz. İşte pırlanta kolye çeşitlerimiz:

  • Pırlanta Tektaş Kolye

  • Pırlanta Fantezi Kolye

  • Pırlanta Gerdanlık

  • Pırlanta Safir Kolye

  • Pırlanta Zümrüt Kolye

  • Pırlanta Yakut Kolye

Pırlanta Kolye Fiyatları

  • 0.46 Pırlanta Gerdanlık Fantezi Kolye - %40 İndirimli –   7.293  ₺

  • 0.04 Pırlanta Tektaş Kolye                    - %30 İndirimli –   1.469  ₺

Pırlanta Bileklikler

'Kim takmaz istemez ki ışıl ışıl bir bileklik' diyerek sakızlardan çıkan fal sözleri gibi girdik cümleye. Özellikle son zamanlarda aşırı derece moda olan pırlanta bileklikler, en kaliteli haliyle Pırlanta Merkezim'de. Değerli taşlarla tasarlanan bileklikler kadınların bileğinde eşsiz bir görünüm kazanıyor. Burada sipariş edilen tüm ürünler en kaliteli haliyle size gönderilmekte ve iade değişim gibi süreçlerinde de size hiçbir problem yaşatmamaktadır. 0.04’ den 3.88’e kadar dayanan karat aralığına sahip olan pırlanta bileklik modelleri en çok satan ürünleriyle Pırlanta Merkezim'de.

  • Pırlanta Suyolu Bileklik

  • Pırlanta Fantezi Bileklik

  • Pırlanta Trend Bileklik

  • Pırlanta Safir Bileklik

  • Pırlanta Yakut Bileklik

  • Pırlanta Zümrüt Bileklik

Pırlanta Bileklik Fiyatları

  • 0.28 Karat Pırlanta Suyolu Bileklik   - %50 İndirimli  -   8.679  ₺

  • 0.21 Karat Pırlanta Fantezi Bileklik   - %40 İndirimli  -   4.356  ₺

Pırlanta Küpeler

Çocuk yaşta kullanmaya başladığımız küpeler aslında alışkanlıktan da öte biz kadınlar için bir tutku. Küçük büyük demeden herkesin kullandığı bu aksesuar, hem minimal bir görünüşe hem de tamamlayıcı bir karaktere sahiptir. Pırlanta küpeler yüze renk ve ışıltı katar. Çoğu kadının tarzını yansıtan küpelerin en değerli çeşitleri:

  • Pırlanta Fantezi Küpe

  • Pırlanta Tektaş Küpe

  • Pırlanta Safir Küpe

  • Pırlanta Yakut Küpe

  • Pırlanta Zümrüt Küpe

  • Pırlanta Trend Küpe

Pırlanta Küpe Fiyatları

  • 0.04 Karat Pırlanta Tektaş Küpe - %30 İndirimli  -   1.650  ₺

  • 0.83 Karat Pırlanta Safir Küpe    - %40 İndirimli   -   3.663  ₺

Pırlanta Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pırlanta Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şimdi, gelelim pırlanta seçerken dikkat edilmesi gerekenlere! Günümüzde maalesef her ürünün sahte veya imitasyon halleri üretilmekte. Sahte ya da imitasyon pırlanta satan birçok dükkân bulunuyor. Peki, pırlanta nasıl anlaşılır? Pırlantanın gerçek olduğunu belli kriterleri göz önünde bulundurarak anlayabiliriz. İlk aşamada, pırlantanın 4c kuralına uygun olup olmadığına dikkat etmemiz gerekir. 4c kuralı; karat, pırlanta kesimi, berraklık ve pırlantanın renkleri özelliklerini içerir.

Pırlanta seçerken dikkat etmemiz gereken bir diğer özellik ise, pırlanta sertifikasının bulunup bulunmadığıdır. Pırlanta sertifikası, pırlantanın kimliği niteliğindedir ve 4c kuralını da içerisinde barındırır. Bu sertifikaya sahip olan pırlantanın, sahte veya imitasyon olma ihtimali de yoktur.

Karat

4c kuralı içerisinde yer alan karat, pırlantanın ağırlığının ölçümünde kullanılır. Pırlantanın ölçü değerinin artması, karat özelliğine bağlıdır. Ayrıca her bir karat 100 eşit puan üzerinde değerlendirilir ve 1 karat pırlantanın ağırlığı; 0,2 gramdır. ‘’Pırlantada kaç karat daha kalitelidir’’ sorusu, pırlanta seçerken yaygın olarak sorulan sorular arasında bulunur. Bu sorunun cevabı; pırlantanın büyüklüğüne, taşın şekline ve müşterinin bütçesine göre değişkenlik gösterir.  

Pırlanta Kesimi

Pırlantanın ihtişamlı, ışıl ışıl ve göz alıcı bir görüntüye sahip olması, pırlantanın kesimine bağlıdır. Pırlantanın kesimi, ne kadar kusursuz olursa ışığı o kadar iyi yansıtır. 4c kuralının içerisinde yer alan diğer özelliklere nazaran, kesim insan eliyle ve teknolojiden yardım alarak yapılır. Diğer özellikler, pırlantanın doğadan almış olduğu saf ve katıksız niteliklerdir. Sonuç olarak; pırlantanızın ışıltısı ile göz kamaştırıcı olmasını istiyorsanız, pırlanta seçerken, pırlantanın kesimine dikkat etmenizde fayda var!

Berraklık

4c kuralının bir diğer özelliği berraklıktır. Pırlanta, doğal bir taş olduğundan dolayı doğadan gelen birçok izi üzerinde barındırır. Söz konusu izler, pırlantanın berraklık özelliğiyle ilgilidir. Bu izler ne kadar azsa, pırlanta o kadar değerli ve kalitedir. Berraklık; IF, FLI, VVS1, VVS2, VS1, VS22, SI1, SI2 şeklinde sınıflandırılır. En berrak ve kusursuz olan sınıf, IF veya FLI denilen berraklık skalasıdır.

Renkleri

Doğal bir taşın işlenmesiyle ortaya çıkan pırlanta, birçok elementle temas halinde olduğundan dolayı renklerinden birtakım sararmalar ve değişiklikler meydana gelir. Bu renkler, D harfinden başlayarak Z harfine kadar devam eder. Renk tablosunda, en kaliteli ve en şeffaf renkler D-E-F renkleridir. Ayrıca en çok tercih edilen ve en kaliteli olan renk sınıfı da D-E-F sınıfıdır. K ve Z harfindeki renkler, sarıya yakın tonlardır. L-M harfli renkler ise, daha uygun fiyatlı olup beyaz tonuna en yakın renkler arasında bulunur.

Pırlanta Sertifikası ve Güvenlik

Pırlanta Sertifikası ve Güvenlik

Pırlanta sertifikası, pırlanta seçerken dikkat edilmesi gereken unsurların başında yer alıyor. Pırlanta sertifikasının bulunması, güvenlik açısından oldukça önemlidir. Bir çeşit garanti belgesi görevi gören pırlanta sertifikasının içeriğinde; pırlantanın kesim derecesi, şekil bilgisi, karatı, rengi, sertifikalandırıldığı tarih ve rapor numarası gibi bilgiler yer almaktadır. Ayrıca pırlanta sertifikası, hırsızlık veya çalıntı gibi durumlarda sizleri korur. Yani olası bir çalıntı durumunda, ilgili sigorta şirketlerine pırlantanızın değerini sertifikanız ile ispatlayabilirsiniz.

Pırlanta Fiyatları

Pırlanta Merkezim'de göz kamaştıran, benzersiz pırlanta modellerini inceleyebilir, her bütçeye uygun pırlanta modellerine güvenle sahip olabilirsiniz. Pırlanta Merkezim internet sitesinde 1000 TL'den başlayan fiyatlarla, bütçenizi sarsmayacak birçok pırlanta çeşidine ulaşabilirsiniz. İndirimli ürün seçeneklerimiz ile en özel günlerinize eşlik edecek pek çok pırlanta modelleri sizleri bekliyor. Ayrıca kolay iade seçenekleri, hızlı kargo gönderimi ve değişim seçenekleriyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızla Pırlanta Merkezim olarak yanınızdayız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın