Görüş Bildir
Haberler
Van Persie: "Baskıya Alışkınım"

Van Persie: "Baskıya Alışkınım"

Batuhan
23.11.2015 - 16:20

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van PersieMersin İdmanyurdu maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, 3-1 kazanılan Mersin İdmanyurdu maçı sonrası Milliyet’e konuştu.

Attığı golle hem morallenen, hem de suskunluğuna son veren tecrübeli oyuncu, karşılaşmanın ardından oldukça mutluydu. Van Persie’ye ilk olarak fizik açıdan ne durumda olduğunu sorduğumuzda cevabı şu oldu:

“Kendimi iyi hissediyorum. Daha uzun süre oynamak isterdim ama teknik direktörün kararına saygı duyuyorum. Her şeyden önemlisi bizim kazanmamız...”

Son haftalarda sürekli ilk 11’desin. Kendini nasıl hissediyorsun?

“Oynadıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Herkes görüyordur diye düşünüyorum. Saha içinde daha fazla şey yapabiliyorum. Koşabiliyorum, daha fazla savunma yapıyorum, takıma daha çok yardımcı olabiliyorum. Umarım daha fazla gol atabilirim. Attığım golden de mutluyum. Kazandığımız ve oynadığım için mutluyum...”

Fenerbahçe sence de şampiyonluğun favorisi mi?

“Evet favoriyiz. Ama Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte. Şampiyonluk yarışında üç takım da var...”

‘Agresiftik’

Yeni transferler ve değişimle Fenerbahçe’den büyük beklenti var. Senden her maç gol atman bekleniyor. Nani’den aynı şekilde büyük beklentiler var. Bu beklentilerin farkında mısın?

“Evet biliyorum. Beklentilerin farkındayım. Ve bu gayet doğal. İnsanlar ve taraftarlar beklentiye girmekte haklı. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Bugünkü performansımıza bakarsanız iyi oynadık. Agresiftik. Pas oyununda iyiydik. Bu durumu koruyup üzerine eklemeli ve gelişmeliyiz...”

Peki bu beklenti takımda ya da sende bir baskı oluşturuyor mu?

“Sadece kendi adıma konuşabilirim. Son 11 yıldır ben bu tip baskılara alışığım. Bu benim için yeni bir durum değil. Taraftarların beklenti içinde olması beni mutlu ediyor. Çünkü bu durum bana inandıkları anlamına geliyor. Ben de onlara haklı olduklarını göstermek istiyorum. Her maç gol atamam belki ama bunu yapmayı isterim. Özellikle taraftar için isterim. İnanılmaz bir taraftarımız var. Her maç içeride dışarıda bizimle birlikteler. Taraftardan çok mutluyum...”

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
35
5
2
1
0
0