Görüş Bildir
Haberler
Üsküdar Meydanı Yine Sular Altında Kaldı

Üsküdar Meydanı Yine Sular Altında Kaldı

Fatih UZUN
19.07.2014 - 17:06

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca denizle kara birleşti. Sel sularının denizle birleştiği yerde adeta 'şelale' görüntüleri oluştu.

İstanbul'da bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış etkili oldu. Yağışın en etkili olduğu yerlerden biri de Üsküdar sahiliydi. Yağmur nedeniyle sahil yolu nehire dönüştü. Dize kadar çıkan su döküldüğü yerde karayla denizin birleştiği görüntüsü verdi. Sahil yolunda hem yaya hem araç trafiği felç oldu. Araçlar suyun yüksekliğinden dolayı olduğu yerde kaldı. Hareket edemeyen araçların sürücüleri de arabalarının içinde beklemek zorunda kaldı.

Acelesi olan yayalar ise nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmek için zorlu mücadele verdi. Kimi arkadaşının elinde tutarak birbirine destek olurken kimi de akıntıya karşı güç bela direnerek karşıya geçti.

Sel sularının denize döküldüğü yerde şelale oluştu. Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşadı. Bu sırada gelen ekipleri rögar kapaklarını açmaya çalıştığı gözlendi.

Küçük bir çocuğun bisikletiyle sel sularından geçmeye çalışması vatandaşların yürekleri ağıza geitridi.Çevrdeki vatandaşların uyarılarıyla annesi çocuğu bisikletten indirerek elini tuttu. Bir kadının ise ayaklarının ıslanmaması için iki ayağına poşet geçirdiği görüldü.

Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışın durmasının ardından hayat normale döndü.

(Cengiz ÇOBAN / DHA)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0