Görüş Bildir
Haberler
Üsküdar Belediyesi O Anın Fotoğrafını Paylaştı

Üsküdar Belediyesi O Anın Fotoğrafını Paylaştı

Fatih UZUN
03.06.2014 - 17:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da dün etkili olan ve benzerine az rastlanır görüntülerin oluşmasına sebep olan şiddetli yağışın peşinden Üsküdar Belediyesi enteresan bir fotoğraf paylaştı. Avrupa yakasından çekilen fotoğrafta şiddetli yağmurun Üsküdar'a nasıl yağdığı görülüyor.

İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da hayatı felç etti. Rögar kapaklarından taşan su sebebiyle , Üsküdar sahil yolu ile deniz adeta birleşti.

İstanbul'da dün etkili olan aşırı yağış sebebiyle , Üsküdar Meydanı'nda mevcut bulunan rögarlar taştı. Üsküdar Meydanı ve sahil kısa zaman içerisinde göle döndü.

Sahilde kara ile deniz adeta birleşti ve ortaya inanılması güç görüntüler çıktı. Bu görüntüler sosyal medyada sürat ile yayıldı ve binlerce defa paylaşıldı.

Bu sırada sahilde mevcut bulunan çok fazla sayıda vatandaş, dizlerine kadar gelen suya girerek karşıdan karşıya geçmek mecburiyetinde kaldı.

Ayrıca o sırada cadde üzerinden geçmekte olan araçlarda yolda ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine belediye ekipleri sevk edildi.

Üsküdar sahil yoluna gelen ekipler, kısa zaman içerisinde müdahalede bulunarak rögar kapaklarını açıp su tahliyesi yaptı. Çalışmaların peşinden Üsküdar'da hayat normale döndü.

Üsküdar Belediyesi, şiddetli yağmur ile alakalı gün içerisinde yapmış olduğu açıklamada ise olayı küçük bir tsunamiye benzetti. Belediye daha akabinde ise o anların uzaktan çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Avrupa yakasından çekildiği anlaşılan fotoğrafın Üsküdar'ı göle çeviren yağmur anından çekildiği öne sürüldü.

  • ajans34.com
Kaynak: http://www.ajans34.com/guncel/uskudar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0