Görüş Bildir
Haberler
Usain Bolt'tan Hırsızlara Mesaj

Usain Bolt'tan Hırsızlara Mesaj

Ulaş
08.05.2014 - 19:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Usain Bolt'tan Hırsızlara Mesaj

Yıldız atletin 20 bin sterlin değerindeki imzalı ayakkabıları Londra’da çalındı, Bolt sosyal medya hesabından hırsızlara ilginç mesajlar gönderdi.

Atletizmin yıldız ismi Usain Bolt hırsızlık kurbanı oldu. 100 ve 200 metrelerde dünya rekorunu elinde bulunduran atletin daha önce koştuğu imzalı ayakkabıları Londra’da çalındı. Başkentin Croydon semtindeki sanayi bir bölgede gerçekleştirilen hırsızlıkta bu ayakkabıların da gittiği belirtildi.

20 bin sterlin değerinde olduğu belirtilen bir çift ayakkabının çalınmasının ardından Usain Bolt derhal sosyal medya hesabından hırsızlara bir çağrıda bulundu. Twitterda 3.3 milyon takipçisi bulunan yıldız sprinter, yayınladığı mesajda turuncu ayakkabılarının resmini de yayınlayarak, “Biliyorum beni seviyorsunuz. Neden kendinizi bu imzalı ayakkabıları çalmak zorunda hissettiniz ki? Onları geri getireceğinize inanıyorum. Yapacaksınız değil mi?” ifadelerini kullandı.

Ayakkabılarının iade edilmesi durumunda hırsızlara bir armağanı olabileceğini de dile getiren Usain Bolt, “Tüm yapmanız gereken benden istemek. Çalmanıza gerek yok” dedi ve sonrasında imzaladığı ayakkabıları Londra’ya gönderdi.

ONUR DİNÇER/SKORER

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/usain-bolt...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0