Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncudan Kafa Karıştıran Paylaşım! Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Evleniyor mu?

Ünlü Oyuncudan Kafa Karıştıran Paylaşım! Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Evleniyor mu?

Hacer Tonay
03.12.2021 - 21:19

Sık sık sevgilisi Onur Ünlü ile aralarındaki yaş farından dolayı gündeme gelen Hazar Ergüçlü, sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte kafaları karıştıran paylaşıma dair tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söylentilere karşı sürekli olarak mutluluklarını dile getiren çiftten evlilik sinyalleri geldi. Hazar Ergüçlü’nün yaptığı paylaşımla evleniyorlar iddiaları da güçlenmiş oldu. Aralarında 19 yaş fark bulunan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü 'nün (29) yönetmen sevgilisi Onur Ünlü (48) ile ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Uzun süredir Onur Ünlü'yle birlikte olan Hazar Ergüçlü'nün tektaşı kafaları karıştırdı.

'Tektaş'lı Paylaşım

'Tektaş'lı Paylaşım

Tüm söylentilere karşı mutlu olduklarını ifade eden çiftten, evlilik sinyali geldi. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün, 5 Kasım'da yaptığı paylaşımda tektaşı dikkat çekti.

Mücevher Emojisi Koydu!

Mücevher Emojisi Koydu!

Parmağında tektaşı olan oyuncu, o gün paylaştığı karelere mücevher emojisi koydu. Emoji koyması da evlilik söylentilerini güçlendirdi.

Bir dönem Ergüçlü'nün ailesinin yaş farkı nedeniyle Ünlü'ye karşı çıktıkları da iddia edilmişti.

Anne Olmayı Çok İstiyorum!

Anne Olmayı Çok İstiyorum!

Ergüçlü iki hafta önce, 'Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın