Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: Ümitcan Uygun İçin Müebbet Hapis İstemi! Diğer Şüpheliler İçin İse...

Son Dakika: Ümitcan Uygun İçin Müebbet Hapis İstemi! Diğer Şüpheliler İçin İse...

dila bahar
21.10.2021 - 17:22

Evinde ölü bulunan Esra Hankulu için soruşturma tamamlandı. Ankara'nın Mamak ilçesindeki evde ölü bulunan Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin şüpheli Ümitcan Uygun ve arkadaşları için iddianame hazırlandı. Korkunç olaya ilişkin Ümitcan Uygun'a ağırlaştırılmış müebbet hapsi talep edilirken diğer şüphelilere ise 5'er yıl hapisle cezalandırılmaları talep edildi. İşte Esra Hankulu'nun ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun davasında son gelişme...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esra Hankulu iddianamesinde Ümitcan Uygun için 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' istendi. Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Hankulu'nu öldürmekle suçlanan Uygun hakkında 'ağırlaştırılmış müebbet', diğer iki şüphelinin de 'suç delillerini gizlemekten' 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

‘ Ağırlaştırılmış Müebbet’

‘ Ağırlaştırılmış Müebbet’

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan İddianameye göre Mamak ilçesi Akdere semtindeki eve, 3 Ağustos'ta ihbar üzerine giden emniyet güçleri, Esra Hankulu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan araştırma sonucunda, dosya delilleri arasında yer alan Adli Tıp Raporu ile Hankulu’nun künt kafa travmasına bağlı iç kanaması sonucunda yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

İddianamede, şüpheli Ümitcan Uygun'un Hankulu'nu öldürdüğü, diğer iki şüphelinin ise suç delillerini kararttıklarına dikkat çekildi. Kanıtlara bakılara ‘kendisini savunamayacak durumdaki kişiyi’ bilerek ölme suçu sonucunda ‘ağırlaştırılmış müebbet’ cezasına, tutuksuz şüpheliler Furkan G. ve Dilan C'nin de 'suç delillerini karartmaktan' 5 yıla kadar hapse mahkum edilmesi istendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın