Görüş Bildir
Haberler
UEFA'dan Rusya ve İngiltere'ye Men Tehdidi!

UEFA'dan Rusya ve İngiltere'ye Men Tehdidi!

İngiliz ve Rus taraftarların Fransa'yı savaş alanına çevirmesinden sonra UEFA, iki ülke federasyonunu da sert bir şekilde uyardı. UEFA, İngiltere ve Rusya Futbol Federasyonları'na, şiddetin devam etmesi durumunda diskalifiye edeceklerini bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) dün İngiltere ile Rusya arasında oynanan maçta, taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle Rusya Futbol Federasyonu (RFS) ve İngiltere Futbol Federasyonuna (FA) olayların tekrarı durumunda diskalifiye etme uyarısında bulundu.

UEFA'dan yapılan yazılı açıklamada, 'UEFA İcra Kurulu, her iki ülke federasyonunu uyarmaktadır ve benzer olayların tekrarlanması durumunda RFS ve FA'ya EURO 2016'dan diskalifiye edilmek dahil ek yaptırımlar uygulamaktan çekinmeyecektir.' denildi.

Ayrıca açıklamada, 'İki ülke federasyonuna, taraftarlarının uygun ve saygılı davranışlar göstermesi uyarısında bulunuyoruz.' ifadesine yer verildi.

Neler olmuştu

UEFA, EURO 2016 kapsamında Marsilya'nın Veledrome Stadı'nda Rusya'nın İngiltere ile oynadığı mücadelede Rus taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle RFS hakkında soruşturma başlatmıştı.

İngiltere-Rusya arasında dün yapılan ve 1-1 berabere biten maç öncesi iki takım taraftarları arasında çıkan kavgada 2'si ağır 6 kişi yaralanmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan Oral

Ya Marsilya taraftarı? Adamlar Ruslarla bir olup İngilizlere saldırdı.