Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Windows 8 Uygulamalarını Sevdi!

Türkiye Windows 8 Uygulamalarını Sevdi!

Onedio Medya
29.01.2014 - 00:10 Son Güncelleme: 29.01.2014 - 00:26

Türkiye Windows 8 Uygulamalarını Sevdi!

Windows 8 uygulamaları Türkiye'deki geliştiricilerin ve kullanıcıların yoğun ilgisini böyle çekti!

Birbirinden eğitici ve eğlenceli içerikleriyle büyüyen Windows uygulama ekosistemi , Türkiye'deki geliştiricilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen sosyal uygulamalardan vaktimizi keyifle geçirmemizi sağlayan eğlence uygulamalarına, öğrencilerin ihtiyaç duydukları bilgiye her yerden ulaşabilmelerini sağlayan eğitim uygulamalarından mükemmel sofralar kurmanıza yardımcı olacak yemek uygulamalarına kadar en beğenilen uygulamalar Windows ve Windows Phone mağazasında yer alıyor.

Windows ve Windows Phone uygulama mağazalarının bir diğer farkı da Türkiye'de geliştirilen uygulamalara verdiği değer. Windows ve Windows Phone uygulama platformlarında Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan yüzlerce uygulamaya olan ilgi her geçen gün artıyor. İşte sizlere Türkiye'de geliştirilen uygulamalardan dikkat çekici örnekler:

Windows Phone mağazasında bulunan Canlı Televizyon uygulaması ile Türkçe içerikli birçok televizyon, radyo ve sinema kanalını internet bağlantınız üzerinden ücretsiz olarak izlemeniz mümkün. Ayrıca uygulama üzerinden kanalların yayın güncel akışlarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/turkiye-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın