Görüş Bildir
Haberler
Türk Filmlerinin Avrupa Karnesi

Türk Filmlerinin Avrupa Karnesi

Batuhan
25.01.2016 - 13:45

Eylül ayından bu yana Avrupa ülkelerinde gösterime giren Türk filmlerinden üçü gurbetçilerden büyük ilgi gördü. ‘Düğün Dernek 2: Sünnet bu sezonun en çok izlenen filmi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de gösterime giren Türk filmleri için yapımcılar başta Almanya olmak üzere gurbetçilerin nüfus yoğunluğunun fazla olduğu ülkelerde galalar düzenliyor. Her yıl daha geniş oyuncu kadrosunun katılımıyla daha görkemli bir halde gerçekleştirilen galaların geri dönüşü de bir hayli tatmin edici oluyor. Gurbetçilerin Türk filmlerine olan ilgisi her yıl daha artarken en çok izlenen film rekoru Şahan Gökbakar’a ait. İzleyiciyle 2014’te buluşan ‘Recep İvedik 4’ 850 bin kişi tarafından izlenmişti.

Peki Bu sezon gösterime giren Türk filmlerine Avrupa’da yaşayan gurbetçiler ne kadar ilgi gösterdi? Avrupa’da eylülden bu yana Türkiye ile eşzamanlı olarak gösterime giren filmler arasında en çok ilgi gören film ‘Düğün Dernek: Sünnet’ olurken ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ beklenen düzeyde ilgi görmedi. Bu sezon gösterime giren Türk filmlerine Avrupa’da yaşayan gurbetçiler ne kadar ilgi gösterdi?

Düğün Dernek 2 Sünnet

İçeriğin Devamı Aşağıda

Delibal

Kocan Kadar Konuş: Diriliş

Ali Baba ve 7 Cüceler

Geniş Aile Yapıştır

Kara Bela

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yok Artık!

Yaktın Beni

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
12
6
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mistral

"yok artık" kadroya bakıp aldanmayın acayip bayık.

ykpcgln

Kara belay yazık etmişler be