Görüş Bildir
Haberler
Tüm Zamanların En İyi Sitcom’u Seçildi: Birinci Sırada Hangi Dizi Var Dersiniz?

etiket Tüm Zamanların En İyi Sitcom’u Seçildi: Birinci Sırada Hangi Dizi Var Dersiniz?

Astrophel
12.01.2018 - 18:40

Herkesin hayatının bir döneminde günlerce başından kalkmadığı, her bölümünü yüzlerce defa izlediği bir favori sitcom'u ya da komedi dizisi vardır elbet. Belki bir değil birden çok!

Kaynak: https://www.ranker.com/crowdranked-li...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni nesil sitcom dizileri alıp başını giderken bazılarımız sitcom'un bu süreçte uğradığı değişimi eleştiriyor fakat herkesin bir ortak noktası var, bizi güldürürken düşündüren, duygulandırırken dans ettiren bu dizilerden kopamayışımız.

Sitcom severler, geçtiğimiz günlerde Ranker platformu üzerinden South Park, Two and a Half Men, Family Guy, Friends, The Simpsons ve How I Met Your Mother gibi birçok efsane dizinin arasından toplamda kullanılan 559 bin oy ile Tüm Zamanların En İyi Sitcom'unu tacına kavuşturdu. Bir tahmininiz var mı?

İlk beş diziyi bu içeriğimizde sizler ile paylaşıyoruz, eğer merak ediyorsanız tam liste için linke tıklayabilirsiniz.

5. The Big Bang Theory

5. The Big Bang Theory

The Big Bang Theory, klasik sayılabilecek ve oldukça sevilen Modern Family, South Park ve Family Guy gibi birçok diziyi sollayıp ilk beşe girebilen 90'lardan sonra yayınlanmaya başlamış tek dizi olarak bir tebriği hak etti! 👏

4. Cheers

4. Cheers

1982'de yayınlanmaya başlayan Cheers da 11 sezonu boyunca gönüllerde yer etmiş olduğunu bir kere daha kanıtlamış oldu 4. sıraya girerek. 🥂

3. The Simpsons

The Simpsons da bu rekabet dolu listede 3. sıraya yerleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Seinfeld

1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve 9 sezon süren, ayrıca klasik olarak değerlendirilen dizilerin başında gelen Seinfeld ise 10.480 kişinin takdiriyle 2. sıraya yerleşti.

Ve işte kazanan... 🎉🎉🎉

1. Friends

1. Friends

Yayınlanmaya başladığı 1994 yılından beri gönüllerimizin tahtının sahibi olan Friends, neredeyse on dört bin oyla listeye birinci sırada girdi! Kimsenin çok şaşırmasını beklemiyoruz çünkü aynı zamanda Friends hala IMDB'nin 2013'teki 'Tüm Zamanların En İyi 30 Sitcom'u' listesinin de başında.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? En sevdiğiniz sitcom'un ne olduğunu yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
225
142
40
23
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın