Görüş Bildir
Haberler
Tubazy Müzik Uygulamasıyla Sahip Olacağınız 6 Özellik

Tubazy Müzik Uygulamasıyla Sahip Olacağınız 6 Özellik

Tubazy Müzik
16.07.2018 - 03:08

Tubazy Müzik Uygulamasıyla Sahip Olacağınız 6 Özellik

Tubazy Müzik uygulamasından kimsenin habersiz kalmamış olması lazım çünkü Tubazy varken mp3 indirmenin ne yaşı ne de yılı olur! Müziğin tamamen dijitalleşme yolunda ilerlediği bu zamanlarda artık tabletten, telefondan ve bilgisayardan müziklere ulaşmak mümkün fakat indirmek? İşte tam o noktada Tubazy devreye girip size büyük bir keyif sunuyor.

1. Tubazy için hangi yılda olduğumuz değil senin keşfetmek istediklerin önemlidir!

Bazen oluyor ruh halimizi biz bile anlamıyoruz. Ne tarz bir şarkı dinlemek istediğimiz hakkında fikrimiz olmadığında bu tarz keşfet sekmeleri çok iş görebiliyor. Basıyorsun keşfete ister Türkçe ister Yabancı o an ne trendde ise dolanıyorsun ve ruhunun istediği o şarkıya bir şekilde ulaşma imkanını elde ediyorsun.

2. Ücretsiz çalma listesi oluşturmak bu kadar zor olmamalı…

Hani bir müzik dinleyicisinin istediği çalma listesini uygulama yolu ile yapmak istemesinden daha normal ne olabilir? Bunun için neden ücret ödemek zorunda olalım ki? Tamamen ücretsiz olan Tubazy ile indirdiğiniz mp3’lerden kendinize bir çalma listesi de oluşturabilirsiniz.

3. Ne olur tasarımdan gözümüz kanamasın artık…

Tubazy’de bizi en çok çeken özelliklerden birisi de gerçekten gözümüzün kanamaması. Bu kadar sadece ve hoş renkler ile oluşturulmuş bir uygulama her zaman rakiplerine nazaran bir adım öndedir.

4. Çok basit ve sıradan bir istek aslında 'mp3 dönüştürmek'

Youtube’da görülen bir şarkıyı mp3 olarak telefona indirmek için ne kadar uğraşmak gerekir? Tubazy mp3 dönüştürücü ile bu işlem sadece saniyeler alıyor. Zaten bu çok da karmaşık bir işlem olmamalı. Tabi bazı uygulamalar bu işlemi eziyet haline getirebiliyor… Tubazy Müzik, aradığınız şarkıyı kısa süre içerisinde bularak size video halinde sunar. Mp3 olarak indir ve Mp4 olarak indir şeklinde iki seçenek bulunmaktadır. Aradığınız şarkıyı ister mp3 isterse de mp4 olarak telefonunuza indirebilirsiniz.

5. Tubazy ile offline şarkı dinleme özelliği

Dilerseniz Tubazy mp3 dönüştürücü ile indirdiğiniz şarkıları internet bağlantınız yokken de uygulama yardımı ile offline dinleyebilirsiniz. Kuşkusuz en sevilen özelliklerden birisi de bu olmuştur. Kim istemez ki nerede ve nasıl durumda olursa olsun mp3’lerine bir dokunuş ile ulaşmayı…

6. Sadece uygulama değil ile Tubazy internet sitesi ile de mp3 indirme işlemi yapılabilmektedir.

Her ne kadar çağımız mobil çağ olsa da bazı alışkanlıklarımızı yok etmek zordur. Özellikle de arşivci bir yapımız varsa bilgisayara mp3 indirme bizim için önemli bir özelliktir. Tubazy.app ile sadece mobil uygulamadan değil web sitesinden de aynı kolaylıkla mp3 dönüştürme işlemi yapılabilmektedir. Böylece trend şarkıları takip edebilir isterseniz de geçmişe gidebilir arşivlerinizi güncelleyebilirsiniz.

Tubazy Müzik GooglePlay'de

Tubazy Müzik -  Android Apps on Google Play

Müzik demek özgürlük demektir, benim olmayan mp3 benim özgür müziğim olamaz.

Her şarkı dinlemek istediğimizde internet bağlantısına sahip olamayabiliriz. Ya da fahiş internet fiyatları ve düşük kotalar nedeni ile rahat rahat çevrimiçi müzik dinleyemiyor da olabiliriz. Bu tarz sıkıntıları yaşamamak için mp3 indirmek gerekli çözüm olacaktır. Bu noktada TUBAZY eşittir ÖZGÜRLÜK denebilir. İstediğimiz mp3’leri indirdikten sonra çalma listelerimizi oluşturup kendimizi internetsiz bir ortama attığımızda bile cebimizdeki Tubazy bize şarkı dinleme rahatlığını verecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın