Görüş Bildir
Haberler
TTNET Müzik Lookin Uygulaması ile Albüm Kapaklarını Tarayarak Dinleyin

TTNET Müzik Lookin Uygulaması ile Albüm Kapaklarını Tarayarak Dinleyin

Batuhan
28.02.2014 - 12:03

TTNET Müzik Lookin Uygulaması ile Albüm Kapaklarını Tarayarak Dinleyin

Türkiye’nin önde gelen online müzik dinleme servislerinden birisi olan TTNET Müzik, Lookin ismini verdiği yeni mobil uygulamasını kullanıcıların hizmetine sundu.

Yenilikçi bir uygulama olduğunu söyleyebileceğimiz TTNET Müzik Lookin ile müzikseverler, TTNET Müzik abonesi olmadan dahi istedikleri albüm kapağını cep telefonu ve tabletleri ile tarayarak albümün içerisinde yer alan şarkıları belirli süre dinleyebiliyor ve şarkı listesine ulaşabiliyor.

TTNET Müzik Lookin uygulamasının TTNET Müzik uygulamasından farkı konusunu açıklamamız gerekirse, TTNET Müzik abonesi olmadan da TTNET Müzik Lookin uygulamasını kullanabilirsiniz.

Lookin sisteminde şu anda yaklaşık olarak 80 bin albüm kapağının kayıtlı olduğu TTNET tarafından aktarılan bilgiler arasında ve gün geçtikçe servise yeni albüm kapakları eklenmeye devam ettiğini söyleyebiliriz. İçeriğini merak ettiğiniz albümün kapağını telefonunuzun veya tabletinizin kamerasıyla tarayarak uygulama üzerinden albüm içerisindeki şarkıların listesine ulaşabiliyorsunuz ve şarkıların 30 saniyelik versiyonlarını dinleyebiliyorsunuz.

Albümdeki şarkıların tamamını sınırsız dinlemek istiyorsanız Lookin üzerinden TTNET Müzik uygulamasını yönlendiriliyorsunuz ve o ekranda kendinize uygun TTNET Müzik üyeliğini seçerek tarattığınız albümdeki şarkıları ve uygulamanın veritabanında bulunan onbinlerce diğer şarkının tamamını ücretsiz bir şekilde dinleyip, indirebiliyorsunuz.

Yazıyı hazırlarken uygulamanın nasıl çalıştığını denemek adına bilgisayar ekranından bir tarama işlemi gerçekleştirdiğimi ve çok kısa bir sürede albümü bularak şarkıların tanıtım versiyonunu dinlediğimi söyleyebilirim.

TTNET MÜZİK Lookin uygulaması şuanda yalnızca iOS platformu için mevcut ve iPhone veya iPad tabletler üzerinden kullanılabiliyor. Lookin uygulamasını buradan indirerek deneyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/02/28/tt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın