Görüş Bildir
Haberler
TT Arena'da Büyük Korku!

TT Arena'da Büyük Korku!

Fatih
31.03.2014 - 21:25

TT ArenaDa Büyük Korku!

6 Nisan’daki derbide olası bir ters sonuç halinde TT Arena’da taraftarların yönetime ve takıma karşı öfke patlaması yaşamasından endişe duyuluyor.

G.Saray yönetimi, 6 Nisan’da oynanacak F.Bahçe derbisi öncesinde, sahası Arena’da çıkabilecek olası olaylardan korkuyor. Sarı-Kırmızılılar, F.Bahçe derbisinde olası bir mağlubiyet durumunda, kendi seyircilerinin çıkaracağı olaylardan ve maçın tamamlanama ihtimalinden endişe ediyor.

AYSAL’I DA UYARDILAR

Bu konuda ciddi ihbarlar alan bazı idarecilerin durumu yönetime rapor ettikleri belirtilirken, emniyet birimlerinin de derbi maçına özel ekstra önlemler alacağı konuşuluyor. Taraftarın Fenerbahçe maçını sezonun en önemli maçı olarak gördüğü ve aksi bir sonuçta öfke patlaması yaşayabileceğini hesaplayan idarecilerin, bu konuda başkan Ünal Aysal’ı da uyardıkları belirtiliyor.

Kayseri, Bursa ve son olarak Konya deplasmanında taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilip istifaya davet edilen yönetimin, özellikle başkan Ünal Aysal’a maç çıkışı sözlü olarak yapılan tepkiler sonrasında, güvenlik problemini ciddi bir şekilde ele aldığı konuşuluyor.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın