Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'da Keskin Nişancılar

Trabzon'da Keskin Nişancılar

Fatih UZUN
10.03.2014 - 19:40 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 19:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Dakika Gelişmeleri

Fenerbahçe kafilesi Avni Aker Stadı'na giriş yaparken, bordo-mavili taraftarlar takım otobüsüne meşale, torpil ve taşlarla saldırdı... 

Öte yandan dev maç öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın etrafındaki evlerin çatılarında keskin nişancılar konuşlandı.

  • haberturk.com
Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...

Trabzon'da Fenerbahçe Kafilesine Saldırı

Fenerbahçe kafilesini Rize'den Trabzon'a getiren otobüsün camları, stadın protokol tribünü girişinde bordo-mavili tarafarların attığı yabancı maddeler sonucu kırıldı.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için Rize'den Trabzon'a gelen Fenerbahçe kafilesi, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın protokol tribünü girişinde bir grup bordo-mavili taraftar tarafından protesto edildi.

Rize'de dün kampa giren sarı-lacivertil kafile, 17.30'de bulunduğu otelden yoğun güvenlik önlemleri altında iki otobüsle Trabzon'a hareket etti. Rize'den Fenerbahçeli taraftarlar tarafından uğurlanan kafileyi, Trabzon'da, Hüseyin Avni Aker Stadı protokol tribünü girişinde bordo-mavili taraftarlar aleyhte tazahüratla protesto etti. Taraftarlar özellikle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve oyuncular Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu aleyhinde bağırdılar.

Bu sırada bazı taraftarların attığı yabancı maddeler, önden gelen, yöneticilerin bulunduğu otobüsün iki yan camı kırılmasına neden olurken, futbolcuve teknik heyetin yer aldığı otobüse de yumurta isabet etti.

Bu sırada güvenlik görevlileri taraftarlara müdahale etti.

Çatılarda özel hareket polisleri görev aldı

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın protokol tribünün girişindeki ve bu güzergahtaki binaların üzerinde güvenlik tedbirleri alındı. Fenerbahçe kafilesini taşıyan otabüslerin geçtiği güzergaha çok sayıda polis yerleştirildi, stadın yakınındaki binaların çatılarında ise özel harekat polisleri görev aldı.

Çevre illerden de çok sayıda güvenlik görevlisi maçta görev yaptı.

AA

Selçuk Kılıç

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/rss/299217--t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0