Görüş Bildir
Haberler
Tokat Mtal Havacılık Konferansı Düzenlendi

Tokat Mtal Havacılık Konferansı Düzenlendi

Tokat Mtal Havacılık Konferansı Düzenlendi

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Proje Koordinatörlüğünü Ömer Faruk Kaçmaz’ın yaptığı 'İstikbal Göklerdedir” projesi kapsamında Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda Havacılık Konferansı düzenlendi. Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul İdarecileri, Okul Öğretmenleri ve Havacılık Kulübü öğrencileri katılım yaptılar.

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Dernek Başkanı ve Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Havacı Gençlik Kulübü Rehber Öğretmeni Müslim Kaçmaz, havacılığın tarihsel gelişimi hakkında bilgi verdi. Türklerin havacılık uğraşları ve başarı sağlayan bilim adamları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İstikbal Göklerdedir projesi ve yapılan çalışmaları özetleyen Kaçmaz; 'Sevgili gençler sizleri çok seviyoruz. Sizler ülkemizin geleceğisiniz ve ülkemizin zenginliğisiniz. Sizleri başarılı görmek istiyoruz. Çalışın! Göreceksiniz ülkemizin şimdilik yapamadıklarını, sizler yapacaksınız” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şaban Ceylan 'Havacılık çalışmalarını yapan öğretmen ve öğrencilerimize başarılarından dolayı tebrik ederim. Sosyal etkinlikler geziler, piknik organizasyonları hafızamızda uzun yıllar yer alır. Hatırlanması bile mutluluk verir. Neden uçak yapamıyoruz. Zamanında yapmışız bunları! Hayatta ne kazanırsak disiplinle kazanacağız. Bu tür çalışmaları siyaseten destekleseydik, biraz daha sabırlı olsaydık ya da uluslararası dengeler üzerine lehte çalışmalar yapsaydık, bugün çok daha farklı yerlerde olacaktık.” Sözleriyle öğrencilere öğütler verdi.

Katılımcı gençlere çiğköfte ve ayran ikramı yapıldı ve program neşeli şekilde bitirildi.

Kaynak: http://www.tekmed.org.tr/haber.php?en...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın