Görüş Bildir
Haberler
Titanfall Giderek Büyüyor

Titanfall Giderek Büyüyor

Pchocasi
21.06.2014 - 15:05 Son Güncelleme: 21.06.2014 - 19:47

Titanfall Giderek Büyüyor

FPS oyunlar birçok oyuncu için değişilmezler arasındadır. Bizde FPS oyuncuları için Titanfall oyununu detaylandırdık.

Artık BattleField veya Call Of Duty oyunlarının yanına koyabileceğimiz yeni bir oyun var. Şimdiden kullanıcıların ve tutkunlarının giderek arttığı TitanFall’dan bahsediyoruz. TitanFall’da dikkatimizi çeken ilk şey dinamik ve mükemmel hız yapısı oldu.

FPS’ler 3D grafikleri ile hemen dikkat çekerken, TitaFall’da oyun yapısı da 3D olarak tasarlanmış. Yani ileri geri, sağ sol hareketlerin yanı sıra yukarı ve aşağı zıplayarak da kaçabiliyorsunuz. Sırtınızda bulunan Jetpack’ler ile size hareket hızı kazandırıyor.

Sadece hareket yeteneği değil, oyuna başladıktan sonra gökten düşen Titan’lar da ayrı bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Hareket yeteneğiniz Titan ile azalsa da, daha güçlü ve etkili saldırılar gerçekleştirebiliyorsunuz. Tıpkı Prototype oyununda olduğu gibi.

YÜZLERCE GEZEGEN VE TİTANLAR

Oyunda ayrıca Atlas, Ogre ve Stryder olarak üç ayrı Titan bulunuyor. Bu Titanların ayrı ayrı özellikleri mevcut. Titan’ların şarj süreleri boyunca kullanıldığı gibi, kullanma beceriniz oyunda belirleyici oluyor. Titan kullanım sürelerini hızlandırmak oyundaki beceriye bağlı. Oyun halı sahalarda yapılan 6′ya 6 şeklinde multiplayer olarak tasarlanmış durumda.

Bunun dışında öldürme keyfini arttırmak için her takımın 12 adet botu bulunuyor. Belirli bir sürede oyun bitiyor ve yeniden başlayabiliyor. Oyun ileri bir zaman sürecinde geçerken, haritalar ve konumlar bu ileri zamanı yansıtıyor.

Değişik gezegenler, farklı renklerin ağırlıkta olduğu çerçeveler oyun içine başarıyla yerleştirilmiş durumda. Oyun sesleri savaş durumu hakkında bilgi vermesi ise oyun içerisinde oynanış bakımından çok faydalı düşünülmüş bir özellik.

TİTANFALL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 8, 8.1

İşlemci: AMD Athlon X2 2.8GHz veya Intel Core 2 Duo 2.4GHz

4GB RAM

Ekran Kartı: 512MB Radeon HD 4770 veya GeForce 8800GT

Pchocasi - Faruk YILMAZ

VİDEO

Kaynak: http://www.pchocasi.com/titanfall-gid...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Titanfall: Official E3 Gameplay Demo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın