Görüş Bildir
Haberler
TV
Tipleri Yetmezmiş Gibi Sesleriyle "Genç Kızların Sevgilisi" Çıtasını Yükseltmiş 10 Oyuncu

etiket Tipleri Yetmezmiş Gibi Sesleriyle "Genç Kızların Sevgilisi" Çıtasını Yükseltmiş 10 Oyuncu

sahte siyah
26.01.2016 - 18:07

Evlerde erkekler televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, dizilere çıkan oyuncuların yanlarında kadınlar, ellerinde mikrofonlar eğleniyorlar. Erkek aklından geçiriyor: 'Benim de tipim olsa, benim de sesim olsa' diyor, 'Allahım bana niye vermedin?' diyor, 'Bizde niye yok?' diyor!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tolga Sarıtaş

1. Tolga Sarıtaş

Kariyerinin başındaki birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle izleyicilerin dikkatini çeken Tolga Sarıtaş, Güneşin Kızları'ndaki başrolüyle genç kızların sevgilisi oldu. Sadece oyunculukla yetinmeyen ve müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne de alan Sarıtaş'ın diziden bir performansı:

2. Aras Bulut İynemli

2. Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli'nin çıkış yaptığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mete Akarsu karakteri ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve genç oyuncu İyi Düşün Taşın şarkısıyla dikkatleri çekmişti. Son olarak Maral: En Güzel Hikayem ile dikkatleri çeken İynemli, O Ses Türkiye yılbaşı programındaki performansıyla genç kızları bir kez daha mest etti:

3. Barış Arduç

3. Barış Arduç

Küçük Hanımefendi, Bugünün Saraylısı gibi dizilerdeki rolleriyle ünlenen Barış Arduç, Kiralık Aşk'la büyük bir patlama yaparak yeni nesil aktörler arasında en çok  hayrana sahip isimlerden olmuştu. Arduç oyunculuğu ve yakışıklılığının yanı sıra güzel sesiyle de dikkat çekiyor:

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Çağatay Ulusoy

4. Çağatay Ulusoy

Televizyon ekranlarındaki ilk çıkışını Adını Feriha Koydum ile yapan Çağatay Ulusoy'un adı, Medcezir dizisiyle genç kızların sevgilisi kalıbının karşılığı olarak anılmaya başlandı. Genç yıldız Medcezir'in finalinde söylediği şarkıdan sonra son projesi Delibal'daki şarkısıyla gönülleri bir kez daha fethetti.

5. Kıvanç Tatlıtuğ

5. Kıvanç Tatlıtuğ

Son on yılda oynadığı tüm dizilerle gündeme damga vuran Kıvanç Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu ile zirve yapmıştı. Müzikteki yeteneğini gözler önüne seren performansı ise Kuzey Güney'deki rolüyle gelmişti:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlker Kaleli

6. İlker Kaleli

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl Poyraz Karayel'deki rolüyle dikkatleri çeken yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, dizide yer yer müzikteki yeteneğini de gözler önüne seriyor:

7. Ekin Koç

7. Ekin Koç

Bugünlerde Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de 1.Ahmed rolünü başarıyla oynayan Ekin Koç, televizyonda ilk kez Sana Bir Sır Vereceğim adlı diziyle yer almıştı. Yakışıklı oyuncunun müzik yeteneği de bu dizideki performansıyla akıllara kazındı:

8. Erkan Kolçak Köstendil

8. Erkan Kolçak Köstendil

Bugünlerde Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Şahin Giray Han rolünü oynayan Erkan Kolçak Köstendil'in Ulan İstanbul dizisinde söylediği şarkı internette izlenme rekoru kırmıştı:

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Yusuf Çim

9. Yusuf Çim

2011 Best Model of Turkey yarışmasıyla tanınan ve son dönemin en popüler yapımlarından Çilek Kokusu dizisindeki Burak Mazharoğlu rolüyle zirve yapan genç oyuncu Yusuf Çim'in Olsun Bi Kere adlı bir albümü mevcut:

10. Burak Özçivit

10. Burak Özçivit

Zoraki Koca, Küçük Sırlar gibi dizlerden sonra Muhteşem Yüzyıl'daki Malkoçoğlu Bali Bey rolüyle hayran kitlesini katlayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in müzikteki yeteneğini Aşk Sana Benzer filmindeki rolünden sonra öğrendik:

Fahriye Evcen & Burak Özçivit - Hasretinle Yandı Gönlüm

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1046
427
222
45
40
34
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kızlar boşuna hayal kurmayın bu adamlar size bakmaz baksa da bu bana niye bakıyo diye bakar yani, yine ne varsa bizim gibi tipsizlerde var, aklınızı başınıza... Devamını Gör

kronik blue

bunların hatun kişileri de size bakmaz

little spy

barış arduç ve yusuf çimi yakışıklı bulmayan bir ben miyim yaa? tamam tatlı sempatik olabilirler ama bana yakışıklı gelmiyorlar.

Beste Bozdağ

Çıta bunlara bakarak yükseliyorsa, yükselmeden önce ne haldeydi merak ediyorum doğrusu.

Salomom

Yok artık daha neler