Görüş Bildir
Haberler
TFF'den Skandal Karar

TFF'den Skandal Karar

Fatih
04.11.2014 - 20:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF'den Skandal Karar

MHK, aslen Balıkesirli olan yardımcı hakem Süleyman Özay'ı Eskişehir-Balıkesirspor maçına atadı! Sonrasında olanlar oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun, geride kalan haftada birçok polemiğe neden olacak bir atama gerçekleştirdiği ortaya çıktı. MHK'nın dün gece oynanan Eskişehirspor-Balıkesirspor maçına aslen Balıkesirli olan yardımcı hakem Süleyman Özay'ı atadığı ortaya çıktı. MHK'nın 8. hafta için yaptığı görevlendirmeler sonrası Özay'ın, MHK yönetimine başvurarak, 'İstanbul bölgesi hakemiyim. Ancak aslen Balıkesirliyim. Balıkesir maçına atanmam doğru olur mu?' diye sorduğu öğrenildi. MHK yönetiminin ise hakemine, 'Biz sana güveniyoruz. Bu maça atanmanda hiçbir sıkıntı yok' karşılığı verdiği öğrenildi.

1 METRE OFSAYT ATLADI

MHK'nın bu vurdumduymaz yaklaşımı hakem Süleyman Özay'ı resmen ateşe attı. Özay, Balıkesirspor'un 27. dakikada Sercan Yıldırım'la kazandığı golde ofsaytı kaçırdı. Sercan, takım arkadaşı Vargas ceza alanına orta yaparken tam 1.06 metre (yayıncı kuruluşun verisi) ileride olmasına rağmen Özay bayrağını kaldırmadı ve orta hakem Mustafa İlker Coşkun da gol kararı verdi. Mücadele 2-2 sona erdiği için, Süleyman Özay'ın yaptığı haka skoru da doğrudan etkilemiş oldu. MHK'nın hatalı tavrının ne tür sonuçlar doğuracağı ve kurulun herhangi bir açıklam yapıp yapmayacağı merak konusu.

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/su...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın