Görüş Bildir
Haberler
Terim İle Bir Araya Geldiler

Terim İle Bir Araya Geldiler

Fatih
07.07.2014 - 23:07

Terim İle Bir Araya Geldiler

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kadın futbol kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, İstanbul Eurasia Limak Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Fatih Terim’in, Kadınlar 1. Futbol Ligi’nden 10, Kadınlar 2. Futbol Ligi’nden ise 8 takımın temsilcileriyle görüştüğü belirtildi.

Toplantıda, A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, A Milli Takım Kaleci Antrenörü ve Kaleci Eğitimi Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu, Futbol Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü Fatih İbradı ile Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or’un da hazır bulundukları aktarıldı.

Fatih Terim’in daha önce tüm profesyonel liglerde yer alan kulüplerin antrenörleri ve Elit Akademi Ligi’nde mücadele eden kulüplerin temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunduğunu toplantıda yaptığı konuşmada, aynı derecede önem verdiği kadın futbolu için de kulüp temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söylediği bildirildi.

Terim’in, yeni dönemde kadın futbolunda eğitim anlamında önemli atılımlar gerçekleştireceklerini anlatarak, bilinirliği artırıcı çalışmalar yapıp, kadın futboluna ekonomik kaynak yaratacak girişimleri de hızlandıracaklarını vurguladığı kaydedildi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/07/terim-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın