Görüş Bildir
Haberler
Terim'den Fatih Tekke'ye Görev

Terim'den Fatih Tekke'ye Görev

Batuhan
16.01.2014 - 17:31

Terim'den Fatih Tekke'ye Görev

Köklü değişiklikler konusunda yoğun çalışmalar yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3 yeni ismi daha göreve getirdi.

'Devrim' parolasıyla göreve gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, FGM'den A Milli takıma giriştiği büyük revizyonda yeni yol arkadaşlarını da birbir belirlemeye başladı. Alt milli takımlarda görev alan 5 antrenörünün dışında diğer tüm kadro ile yollarını ayıran Terim, 3 yeni ismi daha göreve getirdi.

Sporx.com'un haberine göre; daha önce eski futbolculardan Vedat İnceefe ile Kerem Yavaş'ı milli takımlar teknik kadrosuna dahil eden tecrübeli çalıştırıcı, Türk futbolunun önemli futbolcularından Trabzonsporlu efsane isim Fatih Tekke'yi de kadrosuna alarak, ilk teknik adamlık adımını attırmış oldu. Fatih Tekke, U17 milli takımı teknik kadrosunda yer alacak.

Terim ayrıca, bu sezon devre arasında futbola veda eden kaleci Özden Öngün'ü de kaleci antrenörü olarak ekibine dahil etti. Bu sezon Gaziantepspor'da 1 maç dışında forma şansı bulamayarak futbola veda eden 35 yaşındaki Özden, teri soğumadan antrenörlük hayatına start vermiş oldu.

Karşıyakaspor'un kaleci antrenörü Atilla Küçüktaka, milli takımlarda yeni görev alan bir diğer isim oldu. Terim'in Galatasaray'da yardımcılığını yapan Ümit Davala'nın da A Milli takım antrenörlüğüne getirileceği öğrenildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/terimd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın