Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Kışlık Kıyafetlere Göre Ne Kadar Depresifsin?

etiket Tercih Ettiğin Kışlık Kıyafetlere Göre Ne Kadar Depresifsin?

Haydi kışlık kıyafetlerini seç ve ne kadar depresif bir insan olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, bu kazaklardan hangisini tercih edersin?

2. Peki bu pantolonlardan hangisini tercih edersin?

3. Bu mini eteklerden hangisini giymek istersin?

4. Gelelim elbiselere, bunlardan hangisi senin tercihin olurdu?

5. Soğuk havalarda giyeceğin mont hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu botlardan hangisini tercih edersin?

7. Peki üstüne alacağın hırka hangisi olurdu?

8. Hadi şimdi de tarzına uygun şapka modelini seç bakalım.

9. Peki bu atkılardan hangisini tercih edersin?

10. Ve son olarak tercih ettiğin kıyafetleri, hangi aksesuarla tamamlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Oldukça depresif bir yapın var!

Oldukça depresif bir yapın var!

Dışarıda ne kadar mutlu ve güler yüzlü olsan da aslında kendi içinde oldukça depresif yapın var. Her ne yaşıyorsan yaşa hep içinde yaşıyorsun kimselere belli etmeyi sevmiyorsun. İçin kan ağlasa bile insanların karşısında üzülmeyi, ağlamayı hiç sevmiyorsun. İnsanların sana acıdığını düşünmelerini istemediğin için aslında böyle bir şey yapıyorsun. Aslında gece odana kapandığında veya tek başına kaldığında kendi kendini yediğini biliyoruz.

O kadar yorgunsun ki!

O kadar yorgunsun ki!

Omzunda o kadar çok fazla yük olduğunu düşünüyorsun ki artık bunları yaşamak sana ağır geliyor. Yaşadıkların seni o kadar üzmüş ki her an içinde fırtınalar kopuyor. Ve olacaklardan hala korkuyorsun. Bu depresif yapını aslında insanlara karşı belli etmemeye çalışsan da yakınların senin bu halini çok iyi anlıyor. Bu halinden artık çıkmalısın ve hayata daha mutlu bakmalısın. Kafanda olan bitenler seni yeterince yıpratıyor. Artık bunlara izin vermemelisin.

Mutlu ama depresif!

Mutlu ama depresif!

Aslında mutlu bir yapın var. Yaşadığın olaylar karşısında dimdik kalmayı başardın. Fakat bunu başarsan da bu seni içine kapanık depresif bir insan haline getirdi. Yaşaman gereken şeyler için bu yüzden çok tedirginsin. Senin hayatına girmeye çalışanlara karşı hep bir duvarın var. Çünkü gece yatağa uzandığında tekrar yaşanmasından korktuğun şeyleri düşünüp duruyorsun.Bu da davranışlarına çok net bir şekilde yansıyor.

Melankolik ve depresif!

Melankolik ve depresif!

Her şeye üzülen ve kırılan bir yapın var. İnsanlara derdini anlatsan bile anlamayacaklarını bildiğin için her şeyi tek başına yaşıyorsun. İnsanlar nasılsın diye sorduklarında iyiyim demekten yorulmuşsun. Dışarıdan ne kadar mutlu gözükmeye çalışırsan çalış aslında sürekli melankolik bir yapın var. Sürekli seni depresyona sokan şarkılar dinleyip üzüldüğünü acı çektiğini biliyoruz. Ama artık bu durumdan bir an önce kurtulmalısın. Bu depresif halin sana hiç iyi gelmeyecek çünkü.

Depresif halinden çıkmışsın!

Depresif halinden çıkmışsın!

Sen aslında o kadar çok şey yaşamışsın ki bunlar seni daha olgun bir hale getirmiş. Artık insanlar için üzülmeyi bırakıp daha mantıklı hareket etmeye çalışıyorsun. Önceden yaşadığın her olayda depresif bir hale bürünürdün. Şimdi ise ne kadar gereksiz olduğunu anlayıp mutlu olmanın yollarına bakıyorsun. Her şeyin farkındasın ve bu seni daha güçlü kılıyor. Etrafında böyle depresif insanlar görmek  istemiyorsun ve böyle insanlardan her zaman uzak duruyorsun.

Maşallahın var!

Maşallahın var!

Maşallah o kadar mutlu bir hayatın var ki bunlar hep senin sayende. Tüm bu üzüntülerden, sıkıntılardan, saçmalıklardan sıyrılıp kendine yepyeni bir sayfa açmışsın. Depresif halinden sıyrılıp daha mutlu bir hayatı tercih etmişsin. Artık kafanda daha güzel düşünceler ve hayaller var. Her ne kadar kötü şeyler yaşasan da bunların seni daha güçlü bir hale getirdiğini ve huzura kavuşturduğunu düşünüyorsun. Keşke herkes senin gibi olabilse...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1922
460
225
191
163
98
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
witch

Seçenekler çok zevksiz.

darkinthedevil

depresif olup geceleri kendi kendimi yedigimi yuzume vurdugun icin tskrlr onedio saol