Görüş Bildir
Haberler
TEOG’un Fatihi Yine Fatih Koleji

TEOG’un Fatihi Yine Fatih Koleji

Fatih Okulları
19.01.2015 - 14:52 Son Güncelleme: 19.01.2015 - 15:43

TEOG’un Fatihi Yine Fatih Koleji

MEB tarafından açıklanan TEOG sonuçlarına göre 130 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Şampiyonluğuna oturdu. Yine 2015 TEOG sonuçlarına göre 133 öğrencimiz de sadece 1 yanlış yaptı.

8. sınıftaki 1,5 milyon öğrencinin girdiği TEOG sınavı sonuçları açıklandı. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı olan TEOG’da öğrencilerin aldığı puanlar, ortaöğretim başarı puanlarına eklenerek liselere girişte büyük rol oynuyor. Sonuçları, 100 tam puan üzerinden değerlendirilen TEOG’da öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf yılsonu başarı puanı hesaplamasında da kullanılacak. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyip e-Okul sistemine işlenecek.

Fatih Koleji’nden sınava giren öğrencilerin 130’u tüm soruları doğru cevaplarken, 133 öğrenci ise sadece 1 yanlış yaptı. Öğrencilerin tümü en az 1 branşta tüm soruları doğru yanıtladı. Sınava giren kişi sayısına oranlandığında her bir öğrencimizin en az 2-3 branşı tam doğru olarak cevapladığı gözleniyor.

TEOG’daki bu başarıdan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Fatih Koleji Kurumsal İletişim Koordinatörü Kemal Pehlivan, “planlı, düzenli ve disiplinli çalışmanın akabinde mutlaka başarının geleceğini, okul idaresi, öğretmen ve ailelerin birlikte hareket etmesinin öğrencilerin başarılı olmalarındaki en büyük etken olduğunu dile getirdi. Fatih Koleji’nin eğitim-öğretimdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren okullar arasında ilk akla gelen eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Pehlivan, 'Okulumuz geçmiş yıllarda da bu ve benzeri birçok önemli başarı ve ilklere imza atmayı başarmıştır. Özel yetenek derslerindeki başarıları, bilim olimpiyatlarına hazırlık dersleri, akıl oyunları dersleri, yoğunlaştırılmış İngilizce dersleri etüt ve ofis çalışmaları gibi farklı uygulamalarla örnek bir eğitim kurumu olan okulumuzun başarısında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' dedi.

Tecrübeli sporcu ve İstanbul milletvekili Hakan Şükür’de twitter hesabından yaptığı açıklamada “Maşallah, Fatih Koleji’nin 130 öğrencisi tüm soruları doğru cevapladı.” İfadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0