Görüş Bildir
Haberler
Teknosa'dan İnteraktif Oyun : Teknocup

Teknosa'dan İnteraktif Oyun : Teknocup

Samimi Blog
25.06.2014 - 13:44 Son Güncelleme: 25.06.2014 - 16:52

Teknosa'dan İnteraktif Oyun : Teknocup

Şu günlerde herşeyi etkisi altına alan Dünya Kupası Teknosa'yıda almış durumda.Herkesin Dünya Kupası'na özel yaptığı uygulamalardan oyunlara,yeniliklerden,yarışmalara kadar olan uçsuz bucaksız durumun içine Teknosa'da kendi oyununu yaparak katıldı.

Teknosa Facebook arkadaşlarıyla oynanabilen interaktif bir oyun olan Tekno Cup ile katılımcıları futbol yeteneklerini ve bilgilerini yarıştırmaya çağırıyor.

Merak edenler için vereyim oyuna www.teknosadanteknocup.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Takımınızı Facebook arkadaşlarınızı davet ederekte kurabiliyorsunuz.Ve eğlenceye onlarıda davet edebiliyorsunuz.Oyunun en ilginç tarafı ise oyuncu performanslarının kendi içinde bir algoritması olması.

Algoritma şöyle işliyor.Mesela her futbolcunun tepesinde gördüğünüz sayılar o kişinin performansını belli ediyor. Bu performans sayısı ise Facebook üzerindeki aktivitelerine göre belirleniyor. Diğer bir deyişle Facebook üzerinde yaptığınız beğeniler, yorumlar, paylaşımlar sizin performansınızı belirleyen kıstaslar.

Bu bana yetmez diyorsanız tıpkı benim gibi futbol bilginizle rakiplerinizi köşeye sıkıştırabiliyorsunuz. Dünya Kupası’nı en iyi ben bilirim diyorsanız 10 soruluk Taktir Geliştir testini çözerek takımınızın başarısını artırabilirsiniz.

4 hafta boyunca sürecek ve her takımın günde 5 maç hakkı olduğu turnuvanın sonunda belki kupa yok ama birçok hediye var. Oyun sonrasında yapılacak çekilişle şanslı kişiler Samsung 55H800 Curved TV, LG 55LB652, Philips 47PFK6589, Vestel 65PF7575 LED TV model televizyonların sahibi olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0