Görüş Bildir
Haberler
Hiç Bitmeyen Tartışma: Marmaray'da Sızıntı mı Var?

Hiç Bitmeyen Tartışma: Marmaray'da Sızıntı mı Var?

Onedio Medya
08.04.2014 - 10:39 Son Güncelleme: 08.04.2014 - 12:16

TCDD'den Açıklama

TCDD'den Marmaray'da duvardaki çatlaktan su sızan fotoğraf için açıklama geldi: Sızıntının deniz suyuyla ve tüplerle alakası yok. Sızma tünelde...

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bir kullanıcı tarafından paylaşılan ve Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda olduğu belirtilen fotoğraf endişe yarattı. Fotoğrafta tren raylarına yakın bir duvarda oluşan çatlak nedeniyle su sızıntısı olduğu görülürken, TCDD yetkilileri bir açıklama yaptı.

Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus'un haberine göre, TCDD yetkilileri sızıntıyı doğruladı. Yapılan açıklamada sızıntının kara kısmında olduğu belirtildi. Sızıntının kaynağı olarak ise 'yeraltı sularının hareketi' gösterildi. 'Korkulacak bir şey olmadığı' açıklamasını yapan yetkililer, 'Görevli arkadaşlarımız enjeksiyonla müdahalede bulunup suyu püskürtüp başka bir alana yönlendiriyor. Bu şekilde de sular tünelin altına kaydırılıyor. Ama korkulacak birşey yok Marmaray’ı su basması mümkün değil. Zaten sızıntının deniz suyuyla ve tüplerle alakası yok. Sızma tüneldedir' ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0