Görüş Bildir
Haberler
Taylan Tipli Kaypak Adamların Kesinlikle Sahip Olduğu Yanar Döner Özellikler

Taylan Tipli Kaypak Adamların Kesinlikle Sahip Olduğu Yanar Döner Özellikler

Ufak Tefek Cinayetler dizisini izliyorsanız bahsedeceğimiz Taylan tipini biliyorsunuzdur. İzlemiyorsanız hiç önemli değil, birazdan anlatacağımız bu Taylan tipini siz de bir yerlerden kesin olarak tanıyorsunuzdur. Karşınızda bu Taylan tipli adamların kesinlikle sahip olduğu özellikler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tip Taylanlar'ın en büyük özelliği, hanımının yanında hanımcılığın kitabını yazmış gibi davranmalarıdır. Neredeyse uzaktan kumandalı sevimli bir oyuncak gibidirler eşleriyle birlikteyken.

Bu tip Taylanlar'ın en büyük özelliği, hanımının yanında hanımcılığın kitabını yazmış gibi davranmalarıdır. Neredeyse uzaktan kumandalı sevimli bir oyuncak gibidirler eşleriyle birlikteyken.

Fakat gel gelelim erkek kankaları ile mutlak suretle "Bi Ukrayna mı yapsak?" gibi planlar yapmadan da duramazlar. Bütün Ukrayna sanki "Taylan gelsin" diye bekliyordur onlara göre.

Bu Taylanlar'ın hep bir "Büyük ihale işi" vardır. O yoksa "Çok büyük bi proje olayları"na girmişlerdir. Sürekli bir bomba patlatacak hissi verirler ama o bomba genellikle hiçbir zaman patlamaz.

"Adamsın, "Adamlık be!", Adam gibi adam" "Bro" ve "Kardo" gibi hitaplar Taylan gibi adamların dilinde adeta bir pelesenk, adeta naneli bir sakızdır.

İç güveysi olmanın bütün krizlerini fırsata çevirebilir bu Taylanlar. Kayınpederin ya da kayınçonun arsası satılacaksa ön ayak olur, aradan kılçık gibi sıyrılmış temiz bir komisyonu da cebine atar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözleri fıldır fıldır oynar bu tip Taylanlar'ın. Düzeni bozulacak diye korkusundan hiçbir zaman harekete geçmez ama uçana kaçana bakmaktan da asla geri durmaz.

Süper marketlerde önce tattırılıp sonra satılan sucuk standında bir sürü Taylan gibi adam görebilirsiniz. Beş tane kürdana batmış ızgara sucuğu yedikten sonra, satış görevlisinin gülücüklerinde kaybolup iki kangal sucuk alır böyle Taylanlar.

İyi bir kebabın peşinden kilometrelerce gidebilirler. Kebap çok büyük tutkudur onlar için ve mangal dedin miydi onlar kendi kasabından "Pamuk gibi et"leri ayırtırlar.

Rakı masasında çeneleri çok düşer. Masada anlatılan her konunun daha acayibini kendisinin yaşadığı olaylar silsilesini anlata anlata bitiremezler. "Benden sana akıl, bundan sonra tek takıl" gibi cümleleri hep vardır.

Instagram sayfaları direksiyonun başında çekilmiş, güneş gözlüklü ve lüks yerlerin konumuyla etiketlenmiş fotoğraflarla doludur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook ya da Instagram'da eğlenceli ortamlarda çekilen foroğraflara "Ooo bizsiz??? :))" diye yorum yapmasıyla da meşhurdur bunlar. Kendi öyle yerlere gidince kimseye haber vermez ama, o ayrı.

Hemen hemen herkesin hayatında bir adet bu tip bir Taylan mutlaka ama mutlaka bulunur. Kimisi atsa atamaz, satsa satamaz; kimisi de gerçekten Taylan seven bir insandır.

Artık o kadarı da herkesin kendi seçimi. Coolsun Taylan!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
53
43
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kornişonturşusu

kısacası editör yavşak erkek klasmanını anlatıyor

colombian

bi de bunların diğer versiyonu olan ''meriç''ler vardır.kız arkadaşınızın sözde kankası kardeşi..ama fırsatını bulsa gol atmaya hazır forvet gibi efendime sö... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İsminin ilk hecesi "tay"la başlayanların üzerinde hep bi yavşaklık vardır zaten. Bakalım bu yorumun altına kaç tane tay- doluşacak.