Görüş Bildir
Haberler
TATİLDE ÇOCUKLARINIZIN CAN SIKINTISINI GİDERECEK Bİ DOLU ETKİNLİK

TATİLDE ÇOCUKLARINIZIN CAN SIKINTISINI GİDERECEK Bİ DOLU ETKİNLİK

Sakıp Sabancı Müzesi ve Pera Müzesi, sömestr tatilindeki çocuklar için özel etkinlik düzenledi.

Sabancı Müzesi, çocukların sömestre tatilini hem eğlenceli hem de eğitici bir şekilde geçirebilmeleri için hazırladığı programa 5-11 yaş arası çocuklar katılabiliyor. Müzede çocuklar için 3 ayrı program oluşturuldu. Düşümdeki oyunlar, Kış atölyesi ve Resim-Heykel okulu.  26 Ocak-5 Şubat tarihleri arasındaki programın günlük katılım ücreti 80 TL. Programın ayrıntıları şöyle;

MASALLARA OYUNCAKLARLA DALACAKLAR

Düşümdeki oyunlar atölyesinde çocukların farklı temalı aktiviteler ile bazen bir masala, bazen tarih öncesi bir çağa, bazen uzayın derinliklerine yolculuğa çıkacağı bu etkinliğe akıl oyunları ve oyuncakları eşlik edecek. Düşünme becerilerinin geliştiği, yaratıcılıklarının, hayal güçlerinin, sosyal ve zihinsel gelişimlerinin desteklendiği atölye çalışmalarında çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadına varacak.

Pera Müzesi de 26 Ocak – 7 Şubat 2016 tarihleri arasında çocuklara özel atölye düzenliyor. “Bu Bir Aşk Şarkısı Değil” ve “Üryan, Çıplak, Nü” sergileri kapsamında düzenlenen program 4-6 ve 7-14 yaş gruplarına sesleniyor. Oluşturulan 5 ayrı atölyede, çocuklarla figür ve bedeni sergideki resimler üzerinden inceleniyor.

Kaynak: http://www.istekadinlar.com/kultur-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın