Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 23 Ocak Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 23 Ocak Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 23 Ocak Çarşamba senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi gelelim asıl soruya... Dikkatlice düşün ve sadece bir tane karta odaklanıp onu seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Asılan Adam"

Seçtiğin kart; "Asılan Adam"

Bu kart genellikle bir şeylerden vazgeçmeyi temsil eder. Sen ise bugün, hayatındaki zehirli insanlardan vazgeçeceksin. Son zamanlarda seni hep olumsuza iten kim varsa, bugün bir aydınlanma yaşayacaksın. Zararın neresinden dönülürse kardır demişler, değil mi? Kendini bugün biraz halsiz ve yorgun hissetmen normal, hasta olmamaya dikkat et. Çünkü, bulunduğun ortamdaki insanların enerjisi seni biraz düşürmüş durumda. Kendine iyi bakman gereken bir gündesin. Biraz kendini arındırmayı dene. Hayatındaki zehirli insanları fark edebileceğin ve tamamen arınmış hissedebileceğin bir gün var karşında. Bunu iyi kullanman lazım, yoksa bugünün enerjisini kötüye kullanmış olacaksın.

Seçtiğin kart; “Ters Asılmış Adam"

Seçtiğin kart; “Ters Asılmış Adam"

Bu kart, bugün senin için çok önemli gelişmeler olacağına dair işaretler veriyor. Sen her zaman kendin için yaşayan birisin. Bugün de kendin için önemli kararlar alacağın ve bir bakıma radikal kararları önüne koyacağın bir an yaşayacaksın. Geçmiş ilişkilerinde seni üzmüş ve bencilce davranmış birinden haber alabilirsin. Arkadaşlarınla yapacağın bir plan gündeme gelebilir. Bu planı bozmamaya çalış. Son dönemlerde arkadaşlarına çok fazla vakit ayıramıyorsun ve onlar bunun farkında. Girdiğin yoğun dönemden kurtulmak için bugünü sevdiklerine ayırmak sana son derece iyi gelecek. Biraz da kendin için yaşamaya ne dersin?

Seçtiğin kart; "Tılsımların Kraliçesi"

Seçtiğin kart; "Tılsımların Kraliçesi"

Sen son derece koruyucu ve sevdiklerini hep ön planda tutan yapından dolayı bazen hassas hissedebiliyorsun. Bugün, yakın çevrenden birinin sorununa çok fazla kafa yorabilirsin. Çünkü, sen böyle bir insansın. Sevdiğin insanların sorunları her zaman senin sorunlarından önce geliyor ve bu sorunları düzeltebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bugün, finansal olarak biraz daha rahata ereceğin bir gün olacak. Hiç beklemediğin bir yerden para gelebilir ve bu parayı da alışveriş gibi şeylere harcamamanı öneriyorum. İlerleyen günlerde maddi olarak sıkıntıya düşebilirsin. Harcamalarına dikkat etmen gerek, benden söylemesi!

Seçtiğin kart; "Ters Tılsımların Kraliçesi"

Seçtiğin kart; "Ters Tılsımların Kraliçesi"

Bugün kendinden pek emin değil gibisin. Belki de yaşadığın maddi krizler seni böyle hissetmeye itti. Ama unutma ki, her sıkıntının bir de refaha erişi vardır. Son dönemlerde yaptığın gereksiz harcamaları bugün fark edebilir ve kendine bir finansal plan çıkarabilirsin ki bu senin için son derece faydalı olacak, inan bana! Son zamanlarda yaşadığın sorunlar için birilerini suçladığının farkında mısın? Bugün, kendinle yüzleşeceğin bir gün olacak. Üzgün ve mutsuz uyanmış olabilirsin ve enerjindeki düşüşü çevrene de belli ediyorsun. Biraz silkelenmen gerekiyor, kendini toplamak için aradığın o enerji tamamen sende bulunuyor. Sadece biraz yorgunsun. Atlatabileceğine inan.

Seçtiğin kart; "Şeytan"

Seçtiğin kart; "Şeytan"

İçinde nedenini bilmediğin bir korku var. Son dönemlerde vicdanını sızlatacak bir olay yaşadın ve bu olay seni hatalar yapmaya zorladı. Ama unutma ki, hatalarımız olmasa biz de olmazdık. Sevgilin ya da flörtün varsa, bugün ona olan güvenini biraz daha yoğun hissedeceksin. Eğer ki, ‘bekarlık sultanlıktır’ diyenlerdensen, bugün birinden etkilenme olasılığın çok yüksek. Kendini buna hazırla derim. Kariyerinle ilgili girdiğin derin düşüncelerin yoğun olarak ortaya çıkacağı bir gün geçireceksin. Son dönemlerde kendini ve kariyerini biraz salmış olabilir ve bu nedenle de rahatsız hissediyor olabilirsin. İnan ki, bu çok normal.  Hepimiz böyle dönemlerden geçeriz. Bunu anlamak için bugün eline büyük bir fırsat geçecek. O fırsatı tepme.

Seçtiğin kart; "Ters Şeytan"

Seçtiğin kart; "Ters Şeytan"

Bugün, son zamanlarda içine düştüğün olumsuz düşüncelerden kurtulacaksın. Her şeye ne kadar da olumsuz yaklaşıyorsun. Hayat böyle geçmez ama bunun sen de farkındasın. Derin bir nefes alıp, hayatındaki olumlu şeylere odaklanman gereken bir gün olacak. Hırsına yenik düştüğün ilişkisel sorunlarını da bugün tamamen arkanda bırakacaksın. Resmen arınacağın bir gün olacak. Sen, her zaman çıkarcı insanlardan nefret ettiğini söylesen de, hayat karşına hep çıkarcı insanlar getiriyor. Bunun nedenini hiç düşündün mü? Hep kötüyü düşünüyorsun. Düşüncelerini temizlemek adına vereceğin kararların son derece etkili olacağı bu günü iyi değerlendir.

Seçtiğin kart "Güç"

Seçtiğin kart "Güç"

Son dönemlerde gergin ve huzursuz hissediyorsun. Ama seçtiğin kart gösteriyor ki, bugün senin günün olacak! Sen, her zaman huzuru için yaşayan, kaos ve dramadan uzak kalmaya çalışan birisin. Şansın ise son dönemlerde pek yaver gitmemiş. Ama hiçbir şey için geç değil. Bugün senin günün olacak! Beklediğin sevgiyi ve ilgiyi bugün o insandan alacaksın. Bu çok ani bir şekilde olabilir, şaşırma derim. Bugün, yediklerine biraz dikkat etmeni öneriyorum. Bedensel bir yorgunluğun var ve seni en kısa sürede yataklara düşürebilir. Bu nedenle, biraz sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Bugün, kendine bir güzellik yap ve sevdiğin insanlarla beraber güzel bir akşam yemeği ye.

Seçtiğin Kart "Ters Güç"

Seçtiğin Kart "Ters Güç"

Bugün, senin açından biraz zor geçecek. Öncelikle kendini buna hazırla ve tökezleme. Her şeye alınacağın, sinirli hissedeceğin bir günün içindesin. Herkesin hassas dönemleri olur. Önemli olan bu hassas dönemleri en az zarar ile atlatabilmektir. Psikolojik olarak çökük hissettiğin bir gün yaşayabilirsin ama bunu çözmek tamamen senin elinde. Güçsüz ve yorgun hissediyor oluşunu da tamamen uykunun düzensizliğine ve sağlıksız beslenmeye bağlıyorum. Sen her zaman en güçlü insan olmaya çalışıyorsun ama bazen senin de üzgün hissetmeye, duygularını yaşamaya hakkın var, bunu biliyorsun değil mi?

Seçtiğin kart; "Dünya"

Seçtiğin kart; "Dünya"

Son zamanlarda elde etmek istediğin başarıyı elde edebileceğin bir gün yaşayacaksın. Uzun zamandır almak istediğin sorumluluklar için kendini hazır hissedip, yola adım atacağın bir gün olacak. Kısa bir zamanda, yurt dışına bir seyahat gündeme gelebilir. Kariyerin için bu seyahat çok önemli ve sen de bu fırsatı geri çevirmemelisin. Maddi olarak yaşadığın sorunları bugün çözeceksin. Sana gelecek parayı iyi kullanmanı öneriyoruz. Sen ne kadar dikkatli şekilde paranı harcadığına inansan da, eline geçecek paranın nasıl gittiğini anlamayacağın bir gün yaşayacaksın. Bu nedenle biraz dikkatli olmanı öneriyorum.

Seçtiğin kart "Ters Dünya"

Seçtiğin kart "Ters Dünya"

Son zamanlarda içinde olduğun durumları pek kabul edebilmiş gibi görünmüyorsun. Hayatın sorumlulukları ardı arkası kesilmez bir şekilde geliyor ve bugün bu sorumluluklarla yüzleşmek zorunda kalacaksın. Eğer ki, bugün bu sorumluluklarla yüzleşme aşamasını başarıyla atlatabilirsen, uzun zamandır ulaşmak istediğin zafere oldukça yakınsın. Sadece çok ufak çabalaman gerekiyor. Bugünün enerjisini hafife almaman çok önemli. Çünkü, önüne çıkacak fırsatları tam olarak bugünün sana sunduklarıyla tamamlayacaksın.

Seçtiğin kart; "Ay"

Seçtiğin kart; "Ay"

Bugün senin için pek aydınlık bir gün değil gibi görünse de aslında duyacaklarından ve öğreneceklerinden çok büyük dersler çıkarabilirsin. Bugün sevdiğin bir insan tarafından aldatılabilir, hayal kırıklığına uğratılabilirsin. Yaşadığın olaylara ise tamamen empati ile yaklaşacağın bir gün olacak. Kendini olumsuz şeyleri her zaman olumluya çevirebilecek durumda hissediyorsun ve bunu başarmakta biraz zorlanıyorsun. İşte bugün, senin için bir dönüm noktası olabilir. Kendine artık yalan söylemeyeceğin, çoğu şeyi fark edeceğin bir gün olacak.

Seçtiğin kart; "Ters Ay"

Seçtiğin kart; "Ters Ay"

Bugün, hayatındaki insandan çok daha fazla etkileneceğin, bekarsan da çok fazla etkileneceğin biri ile karşılaşacağın bir gün olacak. Kendini minik kalplerle dünyayı görmeye hazırla derim. Geçmişinde kendini çok kandırmış olsan da bugün işte o dönemin bittiğinin kanıtı olacak. Uzun zamandır yaşamadığın bir duyguyu tadacaksın. Maddi anlamda içine düştüğün sorunlar ise bugünle birlikte son bulacak. Eline geçen parayı çar çur etme canım, kendine biraz birikim yapman gereken bir döneme giriyorsun. Ama aşk konusunda o kadar şanslı bir gündesin ki, kıskanmadık desek yalan olur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
93
23
21
16
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
s

test nerde??🤔

Pasif Kullanıcı

Ben anlamadım önce seçip sonra okumak gerekmiyor mu? Çık çıkalım çayıra yapalım o zaman aksjskakkssgh

kuzularin-sesliligi

Ya sen karti niye benim yerime seciyosun arkadasim ? ya arkadasim karti sen seciceksen niye benim hayatima karisiyosun sen arkadasim ? agzini yuzunu sol gozu... Devamını Gör