onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
'Tarlalarımızı Sulayamıyoruz' Diyen Köylüler TOMA'yla Sulandı!

'Tarlalarımızı Sulayamıyoruz' Diyen Köylüler TOMA'yla Sulandı!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, elektrik kesintileri nedeniyle tarlalarını sulayamayan köylülerin protestosuna yönelik TOMA ve gaz bombalı müdahalede 25 kişi gözaltına alındı.

Elektriklerin sık kesilmesi nedeniyle tarlalarını sulayamadıklarını söyleyen 200 köylü, öğle saatlerinde Şanlıurfa-Mardin karayolunda toplandı. Slogan atarak seslerini duyurmaya çalışan grup, daha sonra oturma eylemi yaparak yolu ulaşıma kapattı.

Polis ve jandarmanın, yolun trafiğe açılarak eylemin sonlandırılması talebi protestocu köylülerden karşılık bulmayınca tazyikli su ve gaz bombalı müdahale başladı.

Olaylarda 25 kişi gözaltına alınırken, yeni bir eylem olasılığına karşı karayolu ile ilçe merkezindeki güvenlik önlemleri artırıldı.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/aktuel/tarlal...
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam