Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki Hangi Türk Lider Senin Ruh İkizin?

etiket Tarihteki Hangi Türk Lider Senin Ruh İkizin?

Trex
11.08.2015 - 15:47 Son Güncelleme: 28.02.2020 - 11:38

16 Büyük Türk Devleti'nin birbirinden önemli liderleri arasından hangisi senin ruh ikizin? Hadi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Türk denince akla ilk gelen renk olan kırmızının bir tonunu seç.

2. Bir manzara seçin.

3. Türkiye'nin en büyük sorunu ne?

4. Tarihteki hangi Türk Devleti diğerlerinden daha büyük öneme sahiptir?

5. Sen bir asker olsan, şunlardan hangisiyle ceng etmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski zamanlarda yaşasaydın, şu evlerden hangisinde oturmak isterdin?

7. Hadi bir de süper kahraman seç.

8. Son olarak dünya tarihinden bir lider seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Senin ruh ikizin Mustafa Kemal Atatürk.  Seni tanımlamak için tek kelime yetmez.  Ama en önemli özelliğin hangisi dersen, elbette idealist ve yenilikçi deriz. Sen zor zamanlarında ideallerinden vazgeçmeden imkansız işleri başarmak için gelmişsin dünyaya.  Mantığınla hareket eden son derece rasyonalist bir insansın. Kafan berrak. Ne yaptığını çok iyi biliyorsun ve çevreni de çok kolay etkileyebiliyorsun.

Fatih Sultan Mehmet!

Fatih Sultan Mehmet!

Senin ruh ikizin Fatih Sultan Mehmet.  Sen kendini iyi yetiştirmiş, kültürlü, birikimli bir insansın. Edebiyat sende, bilim sende, felsefe sende.. Adeta yok yok.  Hayattan zevk almayı bilen birisin.  Senin için bir sanat aşığı diyebiliriz. Bunun yanında müthiş bir azmin var. Arzuladığın şeyi elde etmek için tüm imkanları seferber edersin. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazsın.  Hangi alanda olursa olsun, yeter ki önünde bir hedef olsun, ömrün yettikçe onun peşinden koşarsın.   Parlak zekanla altından kalkamayacağın problem yok. Sana ne karada ne havada ne de denizde sıkıntı yok :)

Kanuni Sultan Süleyman!

Kanuni Sultan Süleyman!

Senin ruh ikizin Kanuni Sultan Süleyman.  Sen bir aşk insanısın!  Seni iki kelimeyle anlatmak gerekirse bunlar aşk ve tutku olurdu.  Dünyalar senin de olsa bir anlamı yok ille de aşk ille de aşk. Sevgini en iyi biçimde ifade edebiliyorsun. Duygusal yapına rağmen kararlarını akıl ve mantık çerçevesinde alıyorsun. Bunun yanında kararlı ve sabırlı bir yapıdasın. Aldığın karardan geri döndüğün nadirdir.

II.Abdülhamid!

II.Abdülhamid!
d.haber3.com

Senin ruh ikizin II.Abdülhamid.  Sen bir liderde olması gereken ne özellik varsa hepsini taşıyorsun. Yönetmek senin için bir sanat. Bu sanatın tüm inceliklerini iyi biliyorsun ve yönetimini ince ince örüyorsun. İpler elinde olunca kendini güvende hissediyorsun. Çünkü sen çok şüpheci birisin! Çevrende  çok az insana güveniyorsun. Hayat senin için tehditlerle dolu ve sen bunun farkında biri olarak çok dikkatli davranıyorsun.

Oğuz Kağan!

Oğuz Kağan!

Senin ruh ikizin Oğuz Kağan. Sen karizmatik bir lidersin.  Öyle böyle değil, çevrende nasıl bir manyetik alan oluşturduysan herkes senin yanında kuzu gibi oluyor.  Öncülük yaptığın her türlü işte öyle başarılara imza atarsın ki dilden dile yayılır, efsane olur. Çalıştığın işte namın senden önce yürür. Bazı insanlar işe başvurmadan iş onları bulur, teklifler yağar. Sende de aynı cevher var. Tabi ne kadar kullanabiliyorsun bilinmez :)

Sultan Melikşah!

Sultan Melikşah!

Senin ruh ikizin Sultan Melikşah. Sen kararlı bir insansın. Hedefe giden yolda herhangi bir zigzag çizmiyorsun. Yarı yoldan döndüğün görülmemiştir. Aynı zamanda çok iyi bir stratejistsin.  Girdiğin her türlü mücadeleyi zekice stratejilere aşabilecek donanıma sahipsin. İş hayatındaki aşamayacağın sıkıntı yok. Bunun yanında hoşgörülü bir insansın. Herkesin sevdiği bir yönetici olabilecek nadir insanlardansın.  İdeallerine sımsıkı bağlısın.  İdeallerin doğrultusunda geceni gündüzünü verir, sevdiklerinden fedakarlık yaparsın.

Attila!

Attila!

Senin ruh ikizin Atilla. Sen cesur bir insansın. Mücadeleden kesinlikle kaçmıyorsun ve yeni maceralara her zaman açıksın. Yeter ki ufukta yeni bir macera olsun senin için hangi alanda olduğunun önemi yok. İş hayatı aşk hayatı fark etmez. Çapkınlığın da biraz buradan geliyor. Çevren biraz acımasız bilinsen de aksine merhametli iyiliksever bir insansın.  Çevrendeki insanları mutlu etmeyi seviyorsun onları üzenlere karşı da oldukça sertsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3988
2003
509
301
161
125
77
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?