Görüş Bildir
Haberler
Tablet Satın Alma Rehberi

Tablet Satın Alma Rehberi

TeknoDiyalog
11.12.2014 - 14:24 Son Güncelleme: 11.12.2014 - 15:12

Sizce tablet, laptop’un yerini alabilir mi? İnsan hayatına girdiği günden bugüne popülaritesini sürekli arttıran tabletler, satın alma konusunda tüketicinin aklında soru işaretleri bırakıyor. Evimizdeki laptop modelleri eskidikçe yenilerini almayı düşünüyoruz. Ama aklımızın bir yanında da “acaba tablet alsam nasıl olur?” sorusu bizi zorluyor.

Neredeyse bir laptop kadar fiyata yükselen, her bütçeye uygun tablet modelleri bulunmaktadır. Günlük ihtiyaçlarıiş hayatındaki ihtiyaçları ve eğlencelik ihtiyaçların bütününü tabletler karşılayabilir hale geldi. İşletim sistemlerinin kullanıcılara sunduğu farklı özellikler, farklı beklentileri karşılıyor. Windows, kullanıcılarına daha çok mobil bir çalışma alanı vaad ediyor. Android, her kesim ve beklentiye ayak uydurabiliyor. Apple ise iPad modelleri ile pazara canlılık katıyor. Microsoft tarafından üretilen Surface tablet modelleri oyun ve iş ihtiyaçları için ilaç gibi geliyor. Fakat fiyatlarının pahalı olması kullanıcıları biraz zorluyor. İş haricindeki tüm ihtiyaçları karşılayabilen iPad tabletlerve geniş kullanım alanıyla Android tabletler geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor.

İlginizi Çekebilir >> 2014 Yılının En İyi Tabletleri

Peki, geniş kullanım alanları ile dikkat çeken bu tablet modelleri bir laptop’un yerini alabilir mi? Şimdi laptop yerine tablet almayı düşünenler için hazırladığımız tablet satın alma rehberini sizinle paylaşıyoruz. Eğer kafanıza soru işaretleri varsa bu detaylı rehber sayesinde tablet mi laptop mu? sorusuna cevap bulabileceksiniz.

Kaynak: http://blog.teknodiyalog.com/tablet-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın