Görüş Bildir
Haberler
Tabakta Bıraktığın Son Kuru Yemişe Göre Ne Kadar Elitsin?

Tabakta Bıraktığın Son Kuru Yemişe Göre Ne Kadar Elitsin?

Senin için harika bir kuru yemiş tabağı hazırladık! Bu süper lüks kuru yemiş tabağında en sona bıraktığın o lezzet ne kadar elit olduğunu gösterecek. Bu gerçek ile yüzleşmeye hazır mısın? 

İşte başlıyoruz, bir tabakla ne kadar elit olduğunu öğrenmek üzeresin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Saha ikram ettiğimiz ve hoş bir sohbete eşlik eden bu tabağın dibinde kalan kuru yemiş hangisi olurdu?

Saha ikram ettiğimiz ve hoş bir sohbete eşlik eden bu tabağın dibinde kalan kuru yemiş hangisi olurdu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kraliyet soyundan geldiğin çok açık!

Biraz abartıya kaçıyor gibi görünebiliriz ama senin kanında elitlik var! Mübalağa etmiyoruz: Sen resmen zirvede doğmuşsun! 

Asil bir kanın hâlâ damarlarında aktığına dair hiçbir şüphemiz yok. Kraliyet soyundan geliyorsun, bu kesin! Asaletin, duruşundan tutuşuna, konuşmandan gülüşüne kadar her şeyini ele veriyor. Seninle aynı havayı soluyan herkes, bu eşsiz aura karşısında adeta büyüleniyor. Seninle birlikteyken, sanki zamanda yolculuk yapıp, muhteşem sarayların, ihtişamlı tahtların ve elmas taçların çağında gibi hissediyoruz. Ah, bu kraliyet kanı işte, ne yaparsan yap, kendini her zaman belli ediyor!

Elitliğin ve asaletin önceki hayatında soylu bir ailede, ihtişamın ve lüksün kucağında bir hayat yaşadığına işaret ediyor... Bu durum, hayatının her alanına nüfuz eden özel bir dokunuş katmış sana. Elitlik, senin için sadece bir statü sembolü değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı. Kendine has bir zarafet ve üstünlük duygusu taşıyorsun, sanki doğuştan gelen bir asaletin var.

Sonuç olarak, senin hayatın, birçok insanın hayalini süslüyor. Herkes, senin gibi zirvede doğmanın ve bu ayrıcalıklı hayatı yaşamanın nasıl bir his olduğunu merak ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elitliğin kitabını yazmışsın!

Bir bakışın, bir duruşun var ki farklısın. Sen, doğuştan gelen bir asalet ve seçkinlikle donatılmışsın. Elitlik kavramı, senin için sadece maddi bir servet ya da toplumda belirli bir statüye sahip olmakla sınırlı değil. Aksine, bu kavram senin için, davranışlarında ve tutumunda sergilediğin olağanüstü incelik ve zarafeti ifade ediyor.

Gerçekten de, senin tarzın, adeta elitliğin sözlüğünü oluşturuyor! Sanki bir yazarın kaleminden dökülenler gibi, her bir kelimen, her bir cümlen, her bir paragrafın, elit bir dünyanın kapılarını aralıyor. Seninle aynı düşünce evreninde olmak, okuyucular için bir ayrıcalık olmalı... 

Tarzınla ve tercihlerinle yarattığın bu zarif atmosfer, yakın çevrendekileri adeta büyülüyor. Yaşaması keyifli, heyecanı bitmeyen, haliyle biraz da kendini beğenmiş bir tavrın var. Ne diyelim sen elit bir dünyaya doğmuşsun, bu tarz sana yeni değil, kaderden geliyor. Hiyerarşinin neredeyse en üst basamağında gibisin! Sanıyoruz bu yüzden insanların sana yaklaşması ve diyalog kurması pek de kolay olmuyordur...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elitizmin poster çocuğusun!

Sen, elitizmin ışıltılı dünyasının en gözde poster çocuğusun! Her adımında zarafet ve asaleti sergileyen, her hareketiyle etrafındaki insanları büyüleyen birisin. Seninle aynı mekanda bulunmak, birçoğu için adeta bir ayrıcalık. Seninle geçirilen her an, pek çok kişi için unutulmaz bir anıya dönüşüyor. Seninle aynı hava soluyanlar, kendilerini bir adım önde hissediyor. Çünkü sen, elitizmin en çarpıcı temsilcilerindensin. Şüphesiz ailenin en göz alıcı poster çocuğusun!

Ve eğer elitlik bir suçsa, sen o suçu işleyen isim olabilirsin! Çünkü sen, elitlik konusunda sadece örnek alınacak bir kişi değil, aynı zamanda bu kavramı baştan yazan bir öncüsün. Statü sembolü olmakla yetinmeyip, elitliği kendi tarzın ve tutumunla yeniden tanımlıyorsun. 

İnsanları yöneten, ikna eden ve duygularını önceden hisseden müthiş bir gözlemcisin. Bu sayede elitliğin, bilgelikle birleştiriyor ve etrafındakilere eşsiz bir ilham kaynağı oluyorsun. Senin gibi olmak, sınıflar arası dengeyi sarsmak ve kendi statüsünü elde etmek isteyen onlarca genç olduğuna eminiz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Simgesel elitsin!

Elitlik senin göbek adın. Fakat ne yazık ki daha fazlası değil! Herkesin hayranlıkla takip ettiği, adeta bir ikon haline gelen, simgesel bir elitsin! Sadece kendi çevresinde değil, tüm dünyada geniş kitleler tarafından tanınan bir fenomen gibisin. Seninle ilgili her detay, her hareketin, her sözün büyük bir merakla takip ediliyor... 

Evet, doğru tahmin ettik! Sen herkesin düşlediği o elit kulübe bir şekilde girmeyi başarmış, üstün bir yeteneksin. Kimilerinin doğuştan hakkı olan elitlik senin ruhunda var. Bu yüzden onların arasına karışmayı kolay olmasa da başarmışsın. Tabii zaman zaman sonradan geldiğini, ait olmadığını hissedebilirsin. Fakat sakın unutma yerinde olmak isteyen, yolunda yürüyen onlarca kişi var. 

Yani pek çok kişiye ilham kaynağı olmuş bir elitsin sen! Düzeni değiştirebilecek, hak ettiğini her halükarda elde edecek güçle büyüleyici bir ruhsun sen. Savaşçı, mücadeleci ve akıllısın. Sahi, nasıl oldu da bu 'simgesel bir elit' olmayı başardın! Sırrını açıklamasan da biz sana pek bir hayran kaldık. Tebrikler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elitler kulübüne giremedin!

Üzgünüz, ama sanıyoruz ki elitler kulübünün kapıları sana kapalı! Bu özel kulübün kapılarının herkese açık olmadığını biliyorsun. Bu kulüp, belirli bir statü ve prestij seviyesine ulaşmış kişileri ağırlıyor. Kimileri doğuştan burada olmaya hak kazanmışken kimileri de zaman içerisinde çabalarıyla koltuklarını elde ediyor. Belki zamanla sen de onlardan biri olabilirsin. 

Bir gün, belki de yakın bir gelecekte; sosyal çevrenin en parlak yıldızı olabilirsin. Ancak, bu hedefe ulaşmak için daha çok yol kat etmen gerekiyor gibi görünüyor. Evet, belki şu an için elitler kulübünün kapılarından içeri giremiyor olabilirsin, fakat unutma ki senin potansiyelin sınırsız ve bu potansiyeli kullanmak tamamen senin elinde.

Her attığın adımla, her geçen günle birlikte daha da yükseklere tırmanıyorsun. Bu yükselişin farkında olan çevrendeki insanlar da artık senin etrafında toplanmaya, seni dikkatle izlemeye başlıyorlar. Çünkü onlar da biliyorlar ki, senin içindeki o özel ışık, elit olmak için gereken tüm özelliklere sahip. Bu özelliklerin farkında olman ve onları geliştirmek için sürekli olarak çaba göstermense şart! Yeteneklerin ve zekan seni diğerlerinden bir adım öne çıkarabilir. Belli ki sen de kendi yolunu çizmeye hazırsın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin elitlikle yakından uzaktan alakan yok!

Elitlik kavramı ve seninle olan ilişkisi üzerine konuşmak gerekirse, bu konuda söyleyebileceğimiz bir şey var: Sen ve elitlik kavramı arasında, ne yazık ki, yakın ya da uzak bir bağlantı bulunmuyor! Bu durum, seninle elitlik arasındaki mesafenin, bir okyanus kadar geniş olduğunu gösteriyor. Elitlik, belki de senin için biraz fazla karmaşık bir konsept olabilir. Ancak endişelenme, bir gün bu karmaşık dünyanın içine sen de adım atabilirsin. Şimdilik, elitlik senin için yüksek bir dağın zirvesi gibi, ulaşılmaz ve uzakta dursun sen hayatını yaşamaya devam et! 

Elitlikle aranda hemen hemen hiçbir bağlantı bulunmaması, aslında senin eşsizliğini ve benzersiz kişiliğini daha da ön plana çıkarıyor. Belki de kalıplara sığmayı reddederek, sıradanlaşmak yerine kendi özgün yolunu çizmeyi seçiyorsundur. Bu da seni, diğerlerinden farklı kılıyor. Hatta elit olmak umrunda bile olmayabilir. Zira sen kendi hayatını yaşıyor ve geri kalanı pek de önemsemiyorsun...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
13
12
9
8
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SO_FAR_SO_GOOD

BENİM ÇEREZ TABAĞIMDA LEBLEBİ OLMAZ.

beybi shark

her zaman leblebi kalır. Çorumlu değilsen sarı leblebi yemek kadar saçma bişey yoktur...

Vengo

Tabi ki leblebi ve fındık kalır :D Fıstık da bol tuzlu ve hafif yanık değilse kuruyemiş kavanozuna geri döner :D Lüks karışımın yenilmeyenlerini öğütüp kur... Devamını Gör