Görüş Bildir
Haberler
Sweet-Page Virüsü Ana Sayfadan Nasıl Kaldırılır

Sweet-Page Virüsü Ana Sayfadan Nasıl Kaldırılır

Serkan Cataltas
27.01.2014 - 22:48 Son Güncelleme: 27.01.2014 - 23:09

Sweet-Page Virüsü Ana Sayfadan Nasıl Kaldırılır

Ana sayfanıza yerleşen ve kaldırmakta sorun yaşayabileceğiniz Sweet-page.com zararlısını nasıl silebileceğinizi anlatacağım. Eklenti ücretsiz yazılımlar veya reklamlar aracılığıyla tarayıcıya bulaşmakta. Bir virüs olarak bilgisayarınıza büyük zararlar vermez fakat sürekli çıkan pop-up reklamlar ile tarayıcınızı kullanma hızınızı düşürebilir.Sweet – Page Nası Silinir ?

Zararlıyı silmek için kullanabileceğimiz en pratik program AdwCleaner’dır. Bu kücük program aracılığıylavirüsten kurtulabiliriz. 

AdwCleaner programını indirip bilgisayarımıza kuruyoruz ve tarama yaptırıyoruz 

Tarama bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra yapmamız gereken bir işlem daha var. Kullanmış olduğunuz tarayıcı üzerine sağ tıkpayıp özellikler ‘e tıklayın. Explorer Mozilla ve Chrome için

Chrome.exe” uzantısından sonra gelen sayfayı silin.

Sildikten sonra tarayıcınıza giriş yaparak ana sayfanızı ve varsayılan arama motorunuzu değiştirebilirsiniz. Varsayılan arama motoru olarak Google seçmenizi tavsiye ediyorum.

İşlemi mümkün oldugunca açık bir şekilde anlatmaya çalıştım. Sorun yaşayan arkadaşlar , sorunla birlikte yardımcı olabilmemiz için gerekli bilgileri yorum olarak atarsa özel olarak ilgilenebiliriz.

Kolay gelsin arkadaşlar. Resimli Anlatım için:Ozengen.com

Kaynak: http://www.ozengen.com/sweet-page-ana...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın