Görüş Bildir
Haberler
Su Sporları ve Dalış Yaparken Kullanabileceğiniz İşe Yarar Malzemeler

etiket Su Sporları ve Dalış Yaparken Kullanabileceğiniz İşe Yarar Malzemeler

Ezgi Bulut
04.08.2021 - 18:00

Suyun hem altında hem de üstünde onlarca farklı spor yapmak mümkün. Yüzme, atlama, su topu, su aerobiği, dalış, sörf, jet ski, rafting, kano, sualtı futbolu, hokeyi ve atıcılığı gibi birçok su sporu bulunmakta. Bunların çoğu zevkli olsa da bir miktar tehlike taşımakta. Bu yüzden bireysel de olsa takımca da olsa güvenliği en üst seviyede tutmak çok önemli. Gelin birlikte su sporlarında kullanabileceğiniz ürünlere göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dalış elbisesi

1. Dalış elbisesi

Sadece dalış için değil, sörf, kano, rafting gibi diğer su sporlarında da hem profesyonellerin hem de amatör sporcuların kullanmak zorunda olduğu en önemli şeylerden birisi dalış elbisesi.  Antropometri tekniği gözetilerek imal edilen, sırt ve önünde YKK fermuar kullanılan Free-Sub dalış kıyafetini esnek yapısı ve sağlamlığı ile rahatça tercih edebilirsiniz.

Farklı modellere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Can yeleği

2. Can yeleği

Açık denizde, kıyılarda hem kullanıcıların hem de eğitmenlerin kullanması elzem ürünlerden biridir can yeleği. Özellikle aksiyon sporlarında ve çocukların yüzme öğrenme aşamalarında mutlaka kullanılmalıdır. Mesica can yeleği hareket kabiliyetinden ödün vermeden, maksimum yüzdürme etkisi sağlar. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

3. Şnorkel

İster balıkları izlemek için ister derin dalışlar için kullanın, şnorkel denizlerin altını keşfetmek için olmazsa olmaz. Amphibian Pro tam yüz dalış maskesi hem ağızdan hem de burundan nefes alabilmenizi sağlar. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

4. Palet

4. Palet

Dalış sporlarında da kullanımı zorunlu olan palet, yüzerken hem hızınızı hem de dengenizi sağlamak için de oldukça faydalı.  Aqua Pro havuz paleti kanserojen madde içermeyen malzemesi ile hem sizin hem çocuklarınız için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir ürün.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Kano

5. Kano

Kano hem profesyonel olarak yapabileceğiniz hem de biraz kullanım eğitimi aldıktan sonra tatile gittiğinizde sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz bir hobi sporu. Bestway kano, kolayca şişirilip indirilebilen, akarsularda, küçük nehirlerde, göllerde ve diğer su kütlelerinde kolaylıkla kullanabileceğiniz oldukça konforlu.

Kano ve bot ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kürek

6. Kürek

Rafting, kano ve botlarda kullanılan deniz küreklerini unutmamak gerek. Sea Horse kürek sağlam alüminyum gövde plalar yüksek mukavemetli sert plastikten üretilmiştir. 

Kano ve bot ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

7. Sörf tahtası

Sörf, su sporlarının belki de en havalısı. Denge yeteneğinize güveniyorsanız birkaç ders bile alarak deneyimleyebilirsiniz. Meridyen çocuk sörf ve yüzücü tahtasını hem yüzme sırasında kolaylık sağlaması için hem de sörf sporunu yaparken kullanabilirsiniz.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Olta takımı

8. Olta takımı

Su hobileri deyince en çok tercih edilenlerden birisi de balıkçılık. İster akşama ziyafet çekmek ister vakit geçirmek için Remixon profesyonel olta seti ile en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz. 

Farklı balıkçılık malzemelerine buradan ulaşabilirsiniz.

9. Kulak ve burun tıkacı

9. Kulak ve burun tıkacı

Su sporlarında dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de kulak ya da burundan su kaçırmamak. Sporların çoğu aksiyonlu olduğu için ani basınç farkları ve su kaçması kalıcı hasarlara sebep olabilir. Delta kulak tıkacı ve burun klipsini kullanabilirsiniz. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Su geçirmez ürünler

10. Su geçirmez ürünler

Yanınızda taşıdığınız aksesuar ya da spor malzemeleri olsun hepsinin suya dayanıklı olanlarını temin etmek akıllıca olacaktır. Haute Boards dry tube çanta işinizi görecektir.

Diğer su geçirmez ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Su altı kamerası

11. Su altı kamerası

Su sporlarını seyircilere aktarmak için kullanılan su altı kameraları, artık amatörler için de oldukça önemli bir ürün. O kıymetli anlarınızı unutmak istemezsiniz ancak suyla şaka da olmaz. HD su altı aksiyon kamerasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

12. Eğlence aksesuarları

12. Eğlence aksesuarları

Spor ya da dalış dışında suyun keyfini sürmek de lazım, değil mi? Havuz ve deniz oyuncakları ile tatilinizi daha eğlence geçirebilirsiniz. Karpuzlu deniz yatağınızın üzerinde maviliklere bırakın kendinizi.

Benzer deniz eğlence ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Ormanlar yanıyo, ülke cehenneme dönmüş, tatil reklamının sırası mı onedio? Elinin ayarını ...