Görüş Bildir
Haberler
Şu Anki Ruh Halini Hangi Ahmet Kaya Şarkısı Yansıtıyor?

etiket Şu Anki Ruh Halini Hangi Ahmet Kaya Şarkısı Yansıtıyor?

Trex
28.10.2015 - 14:17 Son Güncelleme: 28.10.2015 - 15:42

Ceketini yağmurlara asanlar, acılara tutunanlar, boncuktan kuş yapanlar, dün gibi çekip gidenler, saçlarına yıldız düşenler, ne leyla ne mecnun olabilenler, soytarılık etmeden güldürebilenler  bu testi çözmeli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir renk seç.

2. Şimdi de bir arabesk sanatçısı seç.

3. Peki söyle bakalım hangi şehirde emekliliğini geçirmek isterdin?

4. Hangi filmi Ahmet Kaya ile birlikte izlemek isterdin?

5. Ahmet Kaya'nın hangi fotoğrafını daha çok seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Ahmet Kaya şarkısı olsan seni kim söylemeliydi?

7. Ahmet Kaya'yı tek kelimeyle anlatmak istesen bu hangisi olurdu?

7. Ahmet Kaya'yı tek kelimeyle anlatmak istesen bu hangisi olurdu?

8. Peki Ahmet Kaya şarkısı ne zaman dinlenilir?

8. Peki Ahmet Kaya şarkısı ne zaman dinlenilir?

9. Bu aralar kendini nasıl hissediyorsun?

10. Son olarak hangisi sana daha çok huzur veriyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Giderim!

Giderim!

Senin karakterin çok keskin. Kesinlikle eğilip bükülmeye gelmiyorsun. En öne çıkan özelliğin korkusuzluğun ve cesaretin. Herhangi bir problem söz konusu olduğunda gözün kararır gerekini yaparsın. Kalıp mücadele etmek gerekiyorsa savaşırsın, mücadele çare değilse arkana bakmazsın. Büyük kararlar almak senin işin. Gerektiğinde kapıyı öyle çarparsın ki yer çatlar gök patlar. Gitti mi tam gidersin. Öyle sinsice falan da olmaz gidişin, kapıyı çarpar gidersin; kurşun gibi, mavzer gibi, dağ gibi patlar gidersin!

Şarkıyı dinlemek için:: Giderim

Kum Gibi!

Kum Gibi!

Seni bitiren şey vefasızlık.  İnsanlarla çok iyi vakit geçiriyorsun, eğleniyorsun, paylaşımlarda bulunuyorsun ama sonunda hep vefasızlık. Martıların ağladığı çöplüklerde, gülüşürsünüz. Ama hiçbir şey olmamış, hiçbir şey yaşanmamış gibi geçip giderler, hatta kum gibi, kum gibi ezip geçerler.  Bu konuda, sonbahar damlarken damlara, onunla beraber sararmanız bile mesele değildir. Çünkü acımasızdır onlar. Ayaklarına sarılman bile fayda etmez!  

Şarkıyı dinlemek için:  Kum Gibi

Hani Benim Gençliğim!

Hani Benim Gençliğim!

Büyüdükçe geçmişe özlem duyuyorsun. Her geçen gün bu özlem artıyor çünkü dertlerin büyüyor, hayat seni daha çok yoruyor. Türlü türlü sıkıntılar karşına çıkıyor. Her yerden bir zalim çıkıyor. Bir gün sevgili olarak bir gün yönetici bir gün arkadan vuran dost olarak.  İnsanlara inancını neredeyse yitirecek konuma geliyorsun ve seni çocukluğun avutuyor.  İşte bundandır bilyelerini, topacını anman; kiraz ağacında yırtılan gömleğini hatırlaman. Ama gençliğin/çocukluğun çoktan geçti; çünkü uçurtman tel örgülere takılıdır.  Anladın sen değil mi? :)

Şarkıyı dinlemek için: Penceresiz Kaldım Anne

Başım Belada!

Başım Belada!

Hayatın her alanında bir bela karşına çıkıyor!  Bu ülkede yaşamak zor zanaat. Her gün ayrı bir hikaye karşımıza çıkıyor. Yolda yürürken kafamıza bir tuğla düşebilir, bir çukura düşüp ayağımızı kırabiliriz. Sen biraz talihsizsin bu konuda. Tüm aksilikler de seni buluyor.  Ve sende bir güvercin kalbi var. Çok iyi niyetlisin sevgi dolusun. Böyle olunca da zarar görmen kolay oluyor, başın beladan kurtulmuyor. Anladın sen değil mi? :)   

Şarkıyı dinlemek için: Başım Belada

Ayrılığın Hediyesi!

Ayrılığın Hediyesi!

Ayrılık ve özlem seni kahrediyor. Yarı ölümdür derler ayrılık için. Sen hassas bir kalbe sahip olduğun için seni diğer insanlardan çok daha fazla etkiliyor orası kesin.  Ve dizeler senden geliyor...

Lanet olsun! 

Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde 

Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun

Şarkıyı dinlemek için: Ayrılığın Hediyesi

Nereden Bileceksiniz!

Nereden Bileceksiniz!

Bazı insanlar vardır hep yalnızdır. Her soruna karşı tek başına mücadele etmiştir.  Öyle bir mücadele ki taş duvarları yıktın, demirleri söktün ve  hayatını yaktın ama kimse yanında yoktu. Sen çok yalnız bırakıldın ama hayat devam ediyor. Mücadeleye her alanda devam ediyorsun :) Evet yoruldun, duruldun, sadece sesin çıkıyor ama umudunu yitirmemişsin! 

Şarkıyı dinlemek için: Nerden Bileceksiniz

Acılara Tutunmak!

Acılara Tutunmak!

Sen acılarla yaşamaya alışmışsın. Her yanında bir acı. Bazen terk edip giden sevgili oluyor bazen uzaklara giden bir dost bazen de bir yol arkadaşı!  Her şeyini paylaştığın insanlar zaman içinde yok olmuş. Mutluluklar acılara dönüşmüş. Oysa her şey yalanmış sevmek diye bir şey yokmuş...

Şarkıyı dinlemek için: Acılara Tutunmak

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1541
284
233
83
64
51
4