Görüş Bildir
Haberler
Steven Gerrard MLS'de Oynayacak

Steven Gerrard MLS'de Oynayacak

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sky Sports'un son haberine göre Liverpool'dan ayrılacağını açıklayan Steven Gerrard, MLS'de oynayacağını doğruladı.

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, yeni adresinin neresi olacağını açıkladı. Sky Sports'un son dakika olarak geçtiği habere göre İngiliz orta saha oyuncusu futbol hayatını Amerikan MLS liginde sürdürecek.

Gerrard dün yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı;

'Bu benim kariyerimin en zor kararı oldu. Bu açıklamayı yapıyorum, çünkü menajerimin ve takımının spekülasyonlardan etkilenmesini istemedim. Şu andan itibaren, sezonun son maçına kadar, her zaman olduğu gibi, takımım için tam konsantrasyon yoluma devam edeceğim. İleride bir gün Liverpool'a, en iyi nerede hizmet edebileceksem, o noktaya dönmek istiyorum. Bu benim en büyük umudum ve dileğim.

Taraftarlara mesaj gönderen Gerrard, 'Sizi sahada bir oyuncu ve kaptan olarak temsil etmek, benim için bir ayrılacalık oldu. Her saniyesinden zevk aldım. Kararımı tamamiyle, kariyerimde ve hayatımda farklı bir şeyler tecrübe etme isteğimden dolayı verdim. Kariyerimin sona yaklaştığı bu dönemde, herhangi bir pişmanlığım olmasın istedim. Oynamaya devam edeceğim, ancak şu noktada nerede olacağı belli değil. Ancak, Liverpool'la karşılaşmayacağım bir yer olacak' demişti.

  • EuroSport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın