Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'dan Keskin Nişancı Tepkisi

Trabzonspor'dan Keskin Nişancı Tepkisi

Fatih
10.03.2014 - 22:01 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 22:16

Fotoğraf:  @hilmisever

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonsporlu Yönetici Vali'yi Ve Başkan Hacıosmanoğlu'nu İstifaya Çağırdı

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Vali Abdil Celil Öz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu istifaya çağırdı.

Çakıroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile taraftarların stat çevresinden ayrılması için görüştüğünü belirterek, 'Biz Trabzonluyuz, vatan haini değiliz. Basın mensupları olarak dışarıda gezerken binaların üzerindeki keskin nişancıları çektiniz mi, hiç sanmıyorum. Polis müdürüne ben söyledim, zorla aşağı indiler. Bu insanları çıldırtan budur' dedi.

Trabzon'da kimsenin polis arabası yakmadığını ifade eden Çakıroğlu, 'Ama mani olamadığımız olaylar oldu. Bir Volkan 25 bin kişiyi bu hale getirdi. Sadece ona mı yüklenelim, hayır stat gerilmiş. Verdiği beyanatlarla Trabzon halkını neredeyse hain ilan edip, çatılara keskin nişancı çıkartan Vali derhal istifa etmelidir. O valiyi gelip iki gün sonra onur üyesi yapan İbrahim Hacıosmanoğlu bu gece istifa etmelidir' diye konuştu.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...

Trabzon Karıştı!

Hakemler ve Fenerbahçe kafilesinin emniyetli bir şekilde çıkması içinse zırhlı araçlar bekleniyor. Stat dışında yaşanan olaylarda yaralanan polislerin soyunma odası koridorlarına taşındığı iddia edildi.

YARALI POLİSLER STAT İÇİNE TAŞINDI

Fenerbahçe soyunma odasında sakin bir hava yaşanırken dışarıda yaşanan olaylarda yaralanan polisler soyunma odası koridorlarına getirildi. Soyunma odasında çok sayıda yaralı polis yer alırken tedavileri burada yapılıyor. Fenerbahçeli yönetim kurulu üyeleri de olayları sakin bir şekilde takip ediyorlar. Yaralı polislerin tedavisine kulüp doktorları da yardım ediyor.

STADA ZIRHLI ARAÇ

Avni Aker Stadyumu'nun Protokol Tribünü ile yan yana bulunan futbolcu çıkışı önünde arbede yaşanıyor. Çok sayıda taraftar bu bölüm önünde Fenerbahçeli yöneticiler ile futbolcuları taşıyacak özel araçları taşlıyor. Emniyet yetkilileri ise barikat ve kalkanlarla bu bölümde önlem almaya çalışıyor. Taraftarlar zaman zaman polis barikatına doğru ses bombaları atarken polis de taraftarlara gaz bombasıyla karşılık veriyor. Hakemler ve Fenerbahçe kafilesinin emniyetli bir şekilde çıkması içinse zırhlı araçlar bekleniyor.

Stadyum çıkışında toplanan taraftarlara polisin müdahalesi başladı. Polis zor kullanarak Avni Aker'in Protokol Tribünü ve futbolcu çıkışında toplanan taraftarları dağıtıyor.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0