Görüş Bildir
Haberler
Spor Yaparken Dinlenecek Şarkılar

Spor Yaparken Dinlenecek Şarkılar

Webtekno
15.01.2014 - 11:35 Son Güncelleme: 15.01.2014 - 12:48

Spotify, sporseverlerin antrenman yaptıkları sırada en çok hangi şarkıları dinlediklerini ortaya çıkardı. Spotify üzerinde dünya çapında yer alan 6.7 milyon spor çalma listesi analiz edildiğinde, en fazla dinlenen şarkının Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton'a ait Can't Hold Us olduğu ortaya çıktı. Bu şarkıyı sırasıyla Avicii'den Wake Me UpEminem'den 'Till I Collapse ve Swedish House Mafia feat. John Martin'den Don't You Worry Childt akip etti.

Ülkemizde ise spor yaparken en fazla dinlenen şarkı ise Michael S. Audien'in Leaving Youoldu. Onu sırasıyla Pitbull'dan Do It ve Dan Croll'un From Nowhere-Live At Spotify Offices 2013 şarkıları takip ettti.

Türkiye verilerine göre erkekler en çok Perşembe ve Cuma günleri öğleden sonra egzersiz yaptıkları, kadınların ise haftasonları 17.00-20.00 saatleri arasında spor yapmayı tercih ettikleri açıklandı.

Spotify ise sporseverlere özel olarak bir çalma listesi düzenledi. Bu parçalar eşliğinde ısınma hareketleriyle başlayıp yüksek yoğunluklu güç arttırıcı eğitimlerle devam edecek olan soğuma hareketleriyle sonlandırılacak şekilde egzersiz boyunca yapılacak sürece uygun olacak şekilde geliştirildi. Bu çalma listesi ayrıca spora devam etmeyi motive edecek şekilde tasarlandı.

İşte o şarkılar :

Yazının devamı için tıklayın

Kaynak: http://galeri.webtekno.com/zimbirtila...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın