Görüş Bildir
Haberler
Sony, Vr Gözlüklerini Gdc'de Gösterecek

Sony, Vr Gözlüklerini Gdc'de Gösterecek

Onedio Medya
12.03.2014 - 18:35 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 14:44

Sony, Vr Gözlüklerini Gdc'de Gösterecek

Üstelik, beklediğimize değecekmiş.

YAZAN

Sarp Kürkcü

Etrafta bir dedikodu olarak başladı ama sonrasında Edge’in haberiyle neredeyse kesinleşmiş oldu.

Uzun süredir etrafta dolanan ve PlayStation platformuyla uyumu tam olacak olan VR gözlük, Sony tarafından bu sene GDC ’de gösterilecekmiş.

Daha önceki senelerde de yine GDC’de benzer teknolojiler gösteren firma bu sene PlayStation Ar&Gre ekibinin yaptığı gözlüklerin prototip hâlini sunacakmış. Üstelik, sadece süs niyetine değil.

Haberin kaynağı da zaten bu konuyla ilişkili. Çünkü söylenene göre zaten gözlüğün geliştirici kiti çoktan bazı yapımcıların eline ulaşmış, içerik çalışmaları yapılıyormuş bile. Ama çok büyük şeyler beklemeyin, yazılım konusunda daha atılacak çok adım varmış. En fazla bir teknoloji demosu beklememiz öneriliyor.

Sony’den yapımcılara da bir baskı gelmiyormuş, bu nedenle Edge’in görüştüğü yapımcılar zaten bu niş ürünün geniş kitleler için kabulünü bekliyorlarmış. Teknolojik olarak Oculus Rift ’in ilk geliştirici kitinden çok daha iyi olduğu söylense de, Crystal Cove ile ne kadar iyi yarışacağı merak konusu.

Şimdi kalkın da ayın 18’ine kadar bekleyin bakalım. Çünkü Sony’nin “ Driving the future of innovation ” adlı sunumu o tarihte yapılacak.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36753-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın